• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mutlu olmak istiyorsan, bir amaca bağlan; insanlara ya da eşyalara değil.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Q

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 7 Ay
Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.

Hayatı yaşamanın iki yolu vardır: Biri hiçbirşeyin mucize olmadığını düşünmek, diğeri herşeyin mucize olduğunu düşünmek.

İnsan aklın sınırlarını zorlamadıkça hiçbir şeye ulaşamaz.

~ Çok doğru tespitler , Günlüğünüzde Hayırlı OLsun Bu arada , KeyifLi Paylaşımlar ..

Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil; soracağı sorulardan anlaşılır...

Takdir ediliyorsan değil, Taklit ediliyorsan başarmışsın demektir.

Sakın Sana Kötüsün Diyenlere Aldırma. Bana da Gerizekalısın Giyenler Oldu. Ve Ben Atomu Parçalayıp Ellerine Verdim.

Küçük mevzularda gerçeği ciddiye almayan birine, büyük mevzularda da güvenilemez.

İnsan savaş gibi inanmadığı bir şey için acı çekeceğine, barış gibi inandığı bir dava uğruna ölse daha iyi değil mi.

İnsanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil, prensipleri ve inançlarıdır.

Her savaş insanlığın ilerlemesini engelleyen kötülük zincirine bir halka ekler.

İnancı dışlayan bilim topal, bilimi dışlayan din kördür.

Hayal gücü bilgiden daha önemlidir.

Neden bunca kişinin odun kırmaktan büyük zevk aldığını biliyorum. Bu aktivitede sonuçları hemen anında alabilirsiniz.

insanların düşünceleri yok edicek değişik sebebler yaratıyorlar dünya halkları üzerinde.. cunku dusununce mutluluk ve sevgi gelicek.. dusunmek onların işlerine gelmediği için de sistemin kölesi durumuna getiriyorlar.. elmayı 30 kişi seviyor diye o da seviyor oluyor.. dusunce ozelliğini ortadan kaldırıyorlar.. elbet bir gün ayaklanır dunya uzerinde ki tüm halklar.. tek insan tek halk oldugumuzu anlar...

Geri