• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nani'nin fişi duruyor mu!

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Kötü futbolunu Atromitos karşısında da sürdüren yıldız oyuncu, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti: Luis Nani, Fenerbahçe'ye yatmaya mı gelmiş

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği oyuncular arasında yer alan Luis Nani, Atromitos karşılaşmasında da kendisinden beklenen performansı sergileyemedi. Teknik direktör Pareira'nın ilk 11'de sahaya sürdüğü oyuncu, oyunda kaldığı süre içinde 23 ve 63. dakikalarda varlığını hissettirebildi. 23. dakikada vuruşu üsten auta giden Portekizli, 63'te topu ağlara gönderdi ama bu vuruşu da ofsayt gerekçesiyle gol olarak geçerli sayılmadı. Kötü futboluna karşılık Fenerbahçe kulübesi, Nani'yi ancak 87'de oyundan alırken bu durum sarı-lacivertli taraftarların sert eleştirilerine neden oldu. Taraftarlar, sosyal paylaşım sitelerinden hem Nani'ye hem de Filipe Almeida ve Luis Miguel'den oluşan kenar yönetimine tepki gösterdi. İşte o mesajlardan bazıları:

KONU MANKENİ GİBİ

>Nani' nin fişini çöpe attınız mı? @_velikose
> Nani'nin sözleşmesinde oyundan çıkamaz diye madde mi var? @ssinankoca
> Topuz'dan tek farkı ten rengi şu an! Topuz da topu alınca kaptırıyor Nani de... @batuuyasar
> Nani'yi konu mankeni olsun diye aldık zaten... @Mlkeince
> Nani sağ olsun Emenike'yi aratmıyor.. Kafayı yedirdi resmen bize! mustafabdullah
> Nani, Fenerbahçe'ye yatmaya gelmiş. @KnecLulye
 
Üst