• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl birisiniz?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuğçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bukalemun olabilecek kadar hızlı ruh hali değişimine sahip ortama uyum sağlayabilen genelde herşeyden çabucak vazgeçen. bi ayarda kalmayan .. devamı gelecek seride.
 
Hep bunu dedim yine bunu derim Her insanda bulunan klasik isteklere sahibim. Her insanın hissettiklerini hissediyorum. Her insanın düşündüklerini düşünüyorum. Siz gibi 60-70 sene sonra ölcem ben de. Ama bu dediklerimin hepsini kendim gibi yapıyorum. O yüzden sizden biri olduğum kadar farklı biriyim de. Maymun iştahlıyım da tabi. Çok çabuk heveslenir, çok çabuk bıkarım. Endişeliyimdir, her şeyden nem kaparım. Her düzende kusur ararım. O yüzden zor beğenirim. Biraz içime kapanığımdır. İnsanlara ilk olarak soğuk yaklaşırım. İnsanlardan korktuğum için yaparım bunu ama kimse anlamaz korktuğumu. Yavşaklığımdan yapıyorum sanarlar. Herşey önemlidir benim için ama bunu çok dışarı yansıtmam, umursamıyorum sanarlar. İnsanlara da değer veririm ama bunu da doğru düzgün gösteremem kıymet bilmez derler. Herkesin çok normal bulduğu şeylerden de anlık ölümcül zevkler alırım. Bu da zaten beni hayata bağlayan şeydir.

Sonuç olarak öyle kendi halinde vakitsiz nakitsiz dalgın gezgin bir insanım.
 
Şu sıralar enerjisini atamayan, fakat bazen de yorgunluktan ölen biriyim.
 
sürekli oflayan biriyim. çekil şurdan diyip herkesi bir kenara atasım var.
 
Yedikçe yiyorum ama kilo almıyorum, böyle de biriyim (:
 
Ayrıca uyuz.
 
Melek gibi:s68:
 
Duygusal, bazen sinirli ve oldukça kırılgan ..
 
Geri
Üst