• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nasıl birisiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tuğçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
En belirgin özelliklerim (: kendiyle barışık, herşeye olumlu tarafından bakmaya çalışan, tatlı düşkünü, doğaya aşık biriyim (:

Ben teşekkür ederim güzel tanımlarından dolayı :) Alcatraz bu konuda biraz ilgi eksikliği oldu acaba birilerini etiketleyip, daha çok mu yaygınlaştırsak ne dersin? :)

Sakin , duygusal , benimseyen , sevdiğine aşırı değer veren biriyim.

Sevgi ve değer veren biriyim.. Asabi yapı var ama küsmek nedir bilmem :) Doğaseverim, hayvanseverim :) böyle işte bir de gülümsemeyi cok severim :)

klasik cevap olmayacak belkide fakat aslında hepimiz kendimize verdiğimiz değer kadarız.. o değeri iyi yada kötü kullanmak karşı tarafa bizi yansıtır..

aşık olamayan aşka inanamayan / müziksiz nefes alamayan / Her gece uyumadan önce ve sabah uyandıgım zaman Mustafa Kemal ATATÜRK resmini öpen birisiyim.

@Tugce Konu icin tesekkür ederim kuzum :)

Kendime gelince de ..

Kötülük beslemem icimde, fazlaca acik sözlü olabiliyorum, sevdiklerim icin gerekirse canimi verebilirim, Eglenceli bi tipimdir fakat disa dönük sert bir mizacim vardir :)

Merhametliyimdir , Şenşatrak , cömert ( Arkadaşlarım dediği için yazdım ) , aşırı işkoliğimdir :):):):) Yanlız konuya bayıldım süpersin Tugce

Geri