• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nazar değmesin

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Altınordu galibiyetinin altında imzası bulunan Alper Potuk formuyla göz kamaştırıyor. Maç sonu İsmail Kartal da oyuncusuna teşekkür etti.

Fenerbahçe, İzmir'de Altınordu'yu yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda grup liderliğine yükselirken sahanın yıldızı Alper Potuk oldu. Sahada astronomik ücrete alınan Diego, "20 milyon euro'dan aşağı satmayız' denilen Emenike varken 23 yaşındaki bir genç koca F.Bahçe'yi sırtladı. Topu ayağına aldığında sadece kaleyi düşünen Alper bu sezon 18 maçta 2 gol, 3 asistle takımına katkı yaptı. Fenerbahçe'de ilk sezonunda lig şampiyonluğu, ikinci sezonu başında Süper Kupa'yı kaldıran Alper, takımının 4. yıldız yolundaki en önemli silahı durumunda.

Kartal teşekkür etti
Maç sonunda oyuncusu ile görüşen İsmail Kartal, "Zaman zaman sana haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Daha fazla oynamayı hak ediyorsun. 11'de olsan da sonradan sahaya çıksan da elinden geleni yapıyorsun. Böyle devam et" diye moral verdi.
 
Üst