• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

NaZzZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NaZzZ daha yeni gördüm konuyu. Bir kere çok sıcacık bir kalbi var. Aynı benim gibi çılgın. Espriden anlıyor alınganlık yapmıyor şenşakrak harika bir insan. Çok güzel vakit geçiriyoruz beraber forumda gülüyoruz eğleniyoruz. Hiç daha bana bir şey dediğini görmedim. Forumda benim diliden anlayan nadir insanlardan
Daha o kadar çok şey söyleyebilirimki şurada fazla tanışmışlığımız yok ama iyiki tanımış seni seviliyorsun güzel insan :f33:

NaZzZ daha yeni gördüm konuyu. Bir kere çok sıcacık bir kalbi var. Aynı benim gibi çılgın. Espriden anlıyor alınganlık yapmıyor şenşakrak harika bir insan. Çok güzel vakit geçiriyoruz beraber forumda gülüyoruz eğleniyoruz. Hiç daha bana bir şey dediğini görmedim. Forumda benim diliden anlayan nadir insanlardan
Daha o kadar çok şey söyleyebilirimki şurada fazla tanışmışlığımız yok ama iyiki tanımış seni seviliyorsun güzel insan :f33:
Oyyyy bitanem benim çok teşekkür ederim ki:)
Canımsın sen seninde çok güzel iyi bir kalbin var kuzum:)
Seninle aynı kafayız gerçekten :)
Birlikte eğlenebildiğim nadir insanlardansın Canım bende seni çok seviyorum:s54::f36:

Samimi, akıllı: Anlaşılmaz bi huzur .)

samimi,alçak gönüllü,sevecen,mütevazi,sempatik,güler yüzlü ve bir o kadar tatlı bir insan olduğum için naz ile iyi anlaşıyorum.eh işte iyi biri sayılır fjfkdhdjshshd

samimi,alçak gönüllü,sevecen,mütevazi,sempatik,güler yüzlü ve bir o kadar tatlı bir insan olduğum için naz ile iyi anlaşıyorum.eh işte iyi biri sayılır fjfkdhdjshshd

Bana diyosun sandım taaa ki sonuna gelene kadar:D
Pueeee sana :) neyse en azından yorum yapmışsın teşekkür ederim:p

Forumda sevdiğim,kendime yakın hissettiğim yuzlerden biri
Zannimca sıcak kanlı biri

Geri