• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ne çabuk unuttunuz!

ByOnur58

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Mesajlar
2,114
MFC Puanı
10
Yaş
28
Ne çabuk unuttunuz!
Uslu'nun "Cavcav'laşmasın" sözlerine kızan İlhan Cavcav, "G.Saray 500 bin euro fazla verdi ama ben Gökhan'ı Fener'e sattım. Ne çabuk unutular" dedi

G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'a yönelik söylediği "Cavcav'laşmasın" sözüne bir kez daha çok sert cevap verdi. Uslu'nun adı gibi "uslu durmasını" isteyen Cavcav, "Galatasaray daha fazla para vermesine rağmen Fenerbahçe'ye sözüm olduğu için Gökhan'ı oraya yollamadım. Adnan Polat 1 milyon 750 bin euro teklif etti ancak ben sözümden dönmeyip F.Bahçe'ye Gökhan'ı 1 milyon 250 bin euro'ya verdim. Fenerbahçe, o günleri ne çabuk unuttu. Bunun adı nankörlük" dedi.
 
Geri
Üst