• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Neden Alındım

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
126319324252.jpg


Schalke sınavında ilk yarının sonunda oyundan alınan Sneijder, yardımcı antrenör Davala'ya nedenini sordu.
Aslan'ın süper transferi Sneijder, Schalke maçında oyundan alınınca şok yaşadı. Teknik direktör Terim'in soyunma odasında, "Wes sen giyin, Nordin giriyor" dediği Hollandalı oyuncunun hocasının kararına anlam veremediği ve antrenör Ümit Davala'ya, nedenini sorduğu belirtildi.

Davala'nın, "Defansa yardım etmedin. Hoca Amrabat'ın hızından yararlanmak istiyor" yanıtı ile tatmin olmayan Sneijder'in yine de kararı sineye çektiği vurgulandı.

Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Huntelaar'ın, eşofmanla görünce "Terim'e teşekkürler" diye takıldığı yıldız oyuncunun bu espriye cevap bile veremediği bildirildi. B

u arada Hollandalı yıldızın yerine oyuna dahil olan Amrabat, Terim'i kızdıracak bir açıklamaya imza attı. Alman Sport1 kanalına konuşan Amrabat, "Wesley çok iyiydi. Oyundan alınmasına üzüldüm. Onunla iyi bir ikili olabilirdik" diye konuştu.
 
Üst