• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Neden bazı insanlar birilerine kırıldıkların da, yüzleşmek yerine susmayı seçerler?

Ragnar Lothbrok

Rakı Aşk İle Islanır;Aşk Rakı İle Uslanır.JosephCo
MFC Üyesi
MFC Puanı
-2
Neden bazı insanlar birilerine kırıldıkların da, yüzleşmek yerine susmayı seçerler?

karşı tarafın ne düşündüğünü bilmediğimizden.

Yüzleşme durumunda ya karşısındakinşn yalan söyleşini izlemek istemiyordur , yada o curcunaya katlanacak kadar önem vermiyordur karşısındakine :)

Neden mi susmayı tercih ederler?
Çünkü susarak gösterirler kırıldıklarını. Kıran kişinin ayağına kadar gidip "Bak sen böyle böyle yaptın beni kırdın" demek yerine susarak onlara mesaj verirler. Ve karşısındakinden bir çapa beklerler. Bir hareket, belki bir özür belki daha fazlası...
Aslında o bekledikleri çabayı göremezler ya neyse. Zaten çabalayan taraf hep kırılanlar değil midir?
Ve üstüne üstlük o insan için çabaladıklarına da kırılırlar..

Çünkü değersizdir.
Çenemi yorup da ne diye zahmete gireyim.
Ben susmuşsam bilin ki o insanda bi adilik görmüşümdür :torpu
Sakladığı ikinci bi yüzü vardır. ;)
Cancazımı sıkmaya hiççç gerek yok :k2

O kadar kırılmıstır ki yüzlesmeye cesaret edemez. Yaralı ceylan gibi böyle düşün. Suan yine sessizliğe büründüm. Tam yine mutlu olma şansım varken yine kaderimin cilvesi konustu.:t17

Susmak en güzel cevaptır. Söz açık ve net değil mi ?

" Edepli edebinden susar .. Edepsizde ben susturdum sanarmış .. "

Susmak; Karşındaki insana verebileceğin en büyük cevaptır.
Kırıldığını,canının yandığını anlamasına yeter.

Aslında çok şey anlatır lar
Artık konuşacak kelimeleri kalmamıştır
Bitmiştir gözünde

Geri