Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nelerin Koleksiyonu Yapılır?

kuslarabenzer

dolunay kusuyorum.
Moderatör
  • MFC Puanı
    4,180
Magnet, gittiğim ülke ve şehirlerden magnet topluyorum
Gazoz şişesi, Sevda Gazozcusu'nun abonesiyim...

kuslarabenzer

dolunay kusuyorum.
Moderatör
  • MFC Puanı
    4,180
Zenginlik bele bişey demek :D insan kuş misali ülke ülke şehir şehir gezenin koleksiyonu belli:D
Son postumun altına "insanoğlu kuş misali" yazmıştım ne güzel tesadüf oldu ahahha :D

Ama zenginlik değil valla, kovulmuşum, son maaşımı alamamışım, 2 kuruşla gittim desem yeri yani. Ama işte napaaacan yay burcu ahha :D

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,923
Darphane hatıra para koleksiyonum var , daha önceden tesbih ve kitapları söylemiştim

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,923
Kralların hobisi diye bilinir yanlış olmasın :)

kuslarabenzer

dolunay kusuyorum.
Moderatör
  • MFC Puanı
    4,180
Ayy bir de konser bileti koleksiyonum var. Günümüzde biletleri eskisi gibi vermediklerinden ekleme yapamıyorum ama geçmişe dair tonla bilet biriktirdim. Bayılıyoruuum hepsine.
Kurumuş çiçek koleksiyonum da var sanırım?? Gazoz şişelerini güzelce temizleyip, sevgilimin aldığı çiçekleri koyuyorum içine. Hem görsel şölen hem hobii

Bir ara ayraç koleksiyonum vardı ama artık bıraktım, elimde kalanların da bir kısmını dağıttım. En sevdiklerimi saklıyorum.

Harry Potter koleksiyonum var, elimden geldiğince ekleme yapıyorum, henüz çok zengin bir köşem yok.

Son olarak sürpriz yumurta oyuncakları koleksiyonum var :(( vazgeçemiyorum dljladsja. Özellikle moralim bozuksa hemen gidip sürpriz yumurta alıyorum. :a-(118):

Ne koleksiyonu yapmak isterdim diye düşünüyorum, barbie :( keşke tonla barbie bebeğim olsa...

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,923
Sende de yok yok, ne varsa topluyosun :))

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,923
Korkulur vallah, daha kimbilir neler var

Üst Alt