• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Netflix'in yeni komedisi Friends from College'ın tanıtım fragmanı yayınlandı

mum

Özel Üye
Üyelik Tarihi
3 Nis 2008
Konular
2,214
Mesajlar
2,424
MFC Puanı
1,030
Netflix'in yeni komedisi Friends from College'ın tanıtım fragmanı yayınlandı


5074a309-38c4-4297-940d-a857ba9adc3d.jpg

Netflix, "yaşına göre davranmak" temalı orijinal komedi dizisini sunar.

Yeni Netflix Orijinal Dizisi Friends from College’ın baş yapımcılığını ve yazarlığını evli bir çift olan Nick Stoller ile Francesca Delbanco üstleniyor. Ayrıca Stoller, sekiz bölümün tamamının yönetmenliğini de yapıyor. Sekiz bölümlük dizinin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda ise Keegan-Michael Key, Cobie Smulders, Annie Parisse, Nat Faxo, Fred Savage ve Jae Suh Park gibi isimler var. Sezonu sekiz bölüm sürecek olan dizinin bölümleri de 14 Temmuz'da yayınlanacak.

Dizi, Harvard'da birlikte okumuş olan ve bugün hem profesyonel hem de özel hayatlarında çeşitli başarılar veya başarısızlıklar yaşayan kırklı yaşlarındaki bir grup arkadaşa odaklanıyor. Birbirleriyle iç içe geçmiş ve genellikle karmaşık olan ilişkileri konu alan dizi; köklü dostlukları, eski romantik ilişkileri ve yetişkin yaşamı ile geçmişe duyulan özlem arasındaki dengeyi eğlenceli bir bakış açısıyla yansıtıyor.

Diziden ilk teaser video mayıs ayı içinde yayınlandı ve ardından teaser videolar (1-2-3-4) gelmeye devam etti.



Kaynak:Ranini.tv
 
Üst