• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nigrum,Siyah

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Siyah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Siyah

MüşkülPesent
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
17 Yıl 8 Ay
Merhabalar.
Öncelikle kafanızı karıştırmadan nick üçgeninden bahsedeyim.
Megaforum a 2008de giris yapmistim en son. O zamanlar nickim RhomanthiC idi fakat Ash ile değiştirmiştim.

Yıllar sonra tekrar girmeye karar verdim. Kullanıcı adı ve nick düzenlemelerinden talepte bulunup Siyah nickini aldım.

www.sohbet.net - irc.sohbet.net üzerinde kayıtlı olan nickim Nigrum (Latince:Siyah) bu bilgilendirmeyi tek tek yapmaktansa böyle bir konu açmayı daha mantıklı buldum.

Aranıza hoş geldim. Hepimize keyifli forumlar.

Hosgeldiniz 10 yil oncede bu nikini kullandimmi mf de siyah nikli biri vardi da 10 yil once ?

@Siyah olarak MFailesine tekrardan hoşgeldiniz, keyifli,kaliteli, iyi forumlar dilerim..
Hoş buldum. Teşekkür ederim. Misafirperverliğiniz göz dolduruyor.:)
Hoşgeldiniz o halde keyifli vakitler dilerim ?
Hoş buldum. Teşekkür ederim. Hep beraber umarım.
hoşgelmişsin eski dostum :)
Hoş bulmuşum. Yıllar geçti! Yine de kurtulamadım senden! ;p
Hosgeldiniz 10 yil oncede bu nikini kullandimmi mf de siyah nikli biri vardi da 10 yil once ?
Çok kısa bir süre kullanmış olabilirim. Net hatırlamıyorum.(Hatirlamiyorsam muhtemelen kullanmamışımdır.)
Bu arada hoş buldum. Teşekkürler.

Merhabalar.
Öncelikle kafanızı karıştırmadan nick üçgeninden bahsedeyim.
Megaforum a 2008de giris yapmistim en son. O zamanlar nickim RhomanthiC idi fakat Ash ile değiştirmiştim.

Yıllar sonra tekrar girmeye karar verdim. Kullanıcı adı ve nick düzenlemelerinden talepte bulunup Siyah nickini aldım.

www.sohbet.net - irc.sohbet.net üzerinde kayıtlı olan nickim Nigrum (Latince:Siyah) bu bilgilendirmeyi tek tek yapmaktansa böyle bir konu açmayı daha mantıklı buldum.

Aranıza hoş geldim. Hepimize keyifli forumlar.

hoşgeldinizzz :inlove:

Hoş geldin sefalar getirdin :D
Nasıl geldin anlat hele :D

Aramıza hoş geldin

Geri