• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

NiQuiL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NiQuiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
10 Yıl 10 Ay
Merhaba; Berkay ben, Kahramanmaraşta yaşıyorum. Rebrezant'ım (İlaç Mümessili) Aynı zamanda ortaklı bir inşaat firması Yönetiyorum. 28 yaşındayım
Sohbet.Net'te Eskiden ''Berkay'' nicki ile #Help bünyesinde bulundum. Daha sonra Global &peratörlük yaptım ve uzun zaman önce bırakmıştım. Galiba artık yeniden NiQuiL nicki ile buralardayım gibi görünüyor özlediğimi Hissettim :) mIRC geçmişim eskiye dayanır farklı sunucularda üst yönetimlerde bulundum Network'luk yaptım.Web işlemleri ile ilgilendim. Şu Sıralar ise unuttuğum Komut bilgileri tekrarı yapmakla meşgulüm :)

@Berkay merhaba. hg yeniden..Hayırlı olsun..bende yıllar önce bırakmıştım mirc murc konularını.yoğun istek üzerine geçiş eddik..herşey dilediğince olsun. huzurlu mutlu keyifli forumlar..

@Berkay merhaba. hg yeniden..Hayırlı olsun..bende yıllar önce bırakmıştım mirc murc konularını.yoğun istek üzerine geçiş eddik..herşey dilediğince olsun. huzurlu mutlu keyifli forumlar..

Teşekkür ederim Destina, Eski muhabbetleri yakaladığım sürece buralardayım ;)

Aramıza hoş geldin her daim büyüyen ailmeizin bir parçası olduğun için teşekkür ederiz. Muhabbetin paylaşımın ve dostluğun kralı burda sende burdasın demek oluyor öyle değilmi :D

Keyifli forumlar diliyorum :)

hg din Berkay keyifli forumlar katılımlarıni bekliyoruz ınş eski sıcaklığı bulabilirsin :)

Aramıza hoş geldin her daim büyüyen ailmeizin bir parçası olduğun için teşekkür ederiz. Muhabbetin paylaşımın ve dostluğun kralı burda sende burdasın demek oluyor öyle değilmi :D

Keyifli forumlar diliyorum :)

@Berkay merhaba hoşgeldiniz keyifli forumlar

Çok teşekkür ediyorum alakanız için. Galiba buralardayım artık eskiden de buralardaydım bu forum ilk kuruldugun da . sonra sorun olmuştu üyelikler gitmişti yenilememiştim tarihçeye hakimim yani :))

bence yokta belli mi olur belki aradığını bulamaz yoksa ortamımız gayet samimi içten aile sıcaklığı tadında. LeGoLaS :) :)

Berkay Hoş geldin aramıza :) Keyifli forumlar diliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri