• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

NiQuiL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NiQuiL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Berkay ilk öncelikle bende hosgeldin demek isterim :)
Sende MegaForum Ailesine hosgeldin.

Keyifli paylasimlarini ve kendi fikirlerini merakla bekliyorum, iyi forumlar :P

QUOTE=LaiLa;914164]@Berkay Hoş geldin aramıza :) Keyifli forumlar diliyorum..[ QUOTE]

Teşekkürler LaiLa sayende Konu açıp Kpnu açtim demeyi öğrendim :))

@Berkay ilk öncelikle bende hosgeldin demek isterim :)
Sende MegaForum Ailesine hosgeldin.

Keyifli paylasimlarini ve kendi fikirlerini merakla bekliyorum, iyi forumlar :P

Öncelik forumu tam çözeyim daha sonrasında kendi fikirlerim olacaktır elbette ;) Teşekkür ederim :)

Tekrardan hoşgeldin o halde @Berkay..

Tekrardan Hoşbuldum o halde @rumpelstilskin :) o yazması ne zor bi nicktir Öyle ya hu :)))

QUOTE=rumpelstiltskin;914307]Nickimi yazabilmeyi başarabilmişsin tebrik ederim Berkay kjhgfghjklşi[ QUOTE]

Ama inan çok çaba sarfettim rump :D farklı olmak iyidir iyi ;)

Rump desek olur mu sakıncası yok ise :D

Aramıza hoş geldin kardeşim her daim büyüyen ailemizin bir parçası olduğun için teşekkür ederiz.

QUOTE=Mehmet;914952]Aramıza hoş geldin kardeşim her daim büyüyen ailemizin bir parçası olduğun için teşekkür ederiz.[ QUOTE]

Çok Teşekkür ederim Kardeşim, Aile büyüdükçe ana parçalar her zaman çekirdekte kalır, Çekirdek olmamız dileğiyle ;)

QUOTE=eTheRciTy;914969]Merhaba @Berkay hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim.[ QUOTE]

Teşekkür ederim, şuan için paylaşım yapmaktan ziyade hali hazırda paylaşımlara katılım gösteriyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri