• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nostradamus ve Küresel Isınma

Sade

Emektar Üye
Üyelik Tarihi
6 May 2013
Konular
324
Mesajlar
4,239
MFC Puanı
38,380
Şimdi, birkaç tane seçilmiş Nostradamus örneğini görelim...

(Centuries'ten seçmeler...)

Gizli ateşlerle, birçok yer sıcaktan yanacak ,
Az yağmur, sıcak rüzgar, çatışmalar, yaralar.
Aniden büyük bir tufan olacak,
Gök, hava ve toprak belayla dolu, karanlık,
20.Yüzyıl'ın sonunda, Büyük Beyaz Ölüm soluğu ile acımasızca gelerek, dünyayı beyaz cehenneme dönüştürecek,
Buzlu rüzgarlar ve fırtınalar dünyayı 40 gün, 40 gece etkileyecek,
Büyük Beyaz Ölüm'den kurtulanlar için yaşamın değeri çok büyük olacak,
Beklenen Kıyamet Günü (Armageddon), 2000'lerde gerçekleşecek,
Yüzyıl yenilenirken salgın hastalıklar, kıtlık artacak, ölüm askerlerden gelecek,
Az yağmur, sıcak rüzgar, çatışmalar, yaralar.
Büyük kıtlığın yaklaştığı görülünce,
Kıtlık sık olacak, sonra evrensel olacak,
Büyük, uzun, çok güçlü olacak,
Ağaçlar köklerinden, çocuklar annelerinden kopacak.

Nostradamus'a göre 2006'da yağmur ormanları yok olacaktı ama azalsalar da hala varlar ve bir yıl sonra da yani 2007'de kuraklık baş gösterecek. Ardından Dünya'yı depremlerle dolu bir 18 yıl bekliyor. 2025'te ise dünya'nın ekseni değişecek. Salgın hastalıklar ise cabası. En ölümcül salgın da “Büyük Neptün” dediği Amerika'da baş gösterecek. Kahinin 1555'te yazdıkları, BM'nin küresel ısınma raporuyla ciddi benzerlikler taşıyor. Dünya'yı büyük çevre felaketlerinin beklediğini öne süren Nostradamus, depremler sonucunda 2025 yılına kadar dünya ekseninin de değişeceğini söylüyor. New York'lu şifre çözücü yazar Peter Lorie, gelecek mühendisi olarak tanımladığı Nostradamus'un dörtlüklerinden yola çıkıyor ve bir çok uzmanın kahinin dörtlüklerinde 2012 yılına dikkat çektiğini ama insanoğlunun ilk önce 2007 yılına önem vermesi gerektiğinin altını çiziyor ve; "Nostradamus'un kehanetlerine göre 21'inci yüzyılın başı yeni olaylara gebedir" diyor. Bunlar neler..?

Dünya'nın merkezinden çıkan volkanlar, New York civarında sarsıntılara sebep olacak sonra Syracuse yeni bir nehri kızıla boyayacak Mars, Merkür ve Ay bir araya geldiğinde, Hindistan'ın güneyine ve Asya'ya doğru büyük kuraklıklar olacak. Dünya depremlerle titreyecek. Lorie, dörtlüklerde bu yüzyılın sorunlarının anlatıldığını söyleyerek insanları uyarıyor; "Bu hızla gidersek, 2006 yılından sonra hiç tropikal orman kalmayacak. Böylece ağaçlar havayı temizlemek görevini yerine getiremeyecek. Asıl sorunlar 2007 yılından itibaren kendini hissettirmeye başlayacak." Ünlü şifre çözücü, iklim bilimcilerin yeni bin yılın ilk yıllarında dünyanın şimdiye kadar görülen en büyük kuraklığa sahne olacağını söylediğini de belirtiyor ve ekliyor; "Fırtınalar her zamankinden daha sık olmakta. Yakın zamana kadar büyük fırtınalar birkaç yılda bir olmaktaydı. Ancak şimdi neredeyse altı ayda bir görülmekteler." Lorie'ye göre, kahin dörtlüklerinde 2025 yılına kadar sadece depremlerden değil, belki dünyanın ekseninin bile değişimine sebep olabilecek sismik aktivitelerden bahsetmekte. Baharda bunlar olacak ve bunu diğer olağanüstü gelişmeler izleyecek. Ülkelerin altının üstüne gelecek ve büyük depremler yaşanacak... Ekim ayında da en büyük hareket olacak ve insanlar gezegenin yerçekimini kaybettiğini düşünecekler. New Yorklu yazar, 21'inci yüzyılda amansız hastalıkların insanoğlunun başını çok ağrıtacağını da, Nostradamus'un dörtlüklerinden örnekler vererek açıklıyor.
 
Üst