• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

O bana çok lazım

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
F.Bahçe'nin transferi için Fulham'a teklif ilettiği Yunan golcü ile Olympiakos'ta şampiyonluk yaşayan Portekizli çalıştırıcı, "Kostas çok özel bir futbolcu. Onun alternatifini bulmak zor" yorumunu yaptı

Sportif Direktörü Guiliano Terraneo kanalıyla transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Fernandao'dan sonra alacağı ikinci golcü için de çalışmalarını devam ettiriyor. Listenin başındaki isim ise Kostas Mitroglou.

ÇOK UFAK PÜRÜZLER KALDI
Sarı -lacivertliler, geçen sezonu Olympiakos'ta geçiren Yunan golcü için kulübü Fulham'a resmi teklifi ileten Terraneo, İstanbul'a olumlu haberlerle dönmeye hazırlanıyor. Zira transferin sonuçlanması için iki kulüp arasında çok ufak pürüzler kaldı. Londra ekibinin futbol direktörü Mike Rigg de sarı-lacivertli taraftarlara müjdeli haberler verdi. Rigg, Fotomaç'a yaptığı açıklamada, "Görüşmeler devam ediyor" demişti.

SİSTEMİN ÖNEMLİ BİR PARÇASI
Fenerbahçe'nin Mitroglou'da ısrarcı olmasının nedeni yeni teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu. Portekizli hocanın Oylmpiakos'ta birlikte şampiyonluk yaşadığı 28 yaşındaki forvetin Fenerbahçe'de uygulamak istediği oyun sisteminin önemli bir parçası olacağını raporunda aktardığı, Mitroglou'nun bu yüzden mutlaka transfer edilmesini istediği belirtildi. Pererira, "Kostas çok özel bir futbolcu. Onun alternatifini bulmak zor" yorumunu yaptı.

BU HAFTA İÇİNDE BİTER
Forvetin merkezinde oynayan Kostas Mitroglou, Yunanistan Milli Takımı'nın da önemli bir parçası. 24 lig maçında 16 gol attığı Olympiakos'ta altın bir sezon geçiren yıldız futbolcunun Emmanuel Emenike ile takas edilmesi bekleniyor. Emenike, "Hayatın merkezine gidiyorum" diyerek Londra'yı işaret etmişti. Sportif direktör Giuliano Terraneo'nun bizzat ilgilendiği transferin bu hafta içinde sonuçlanabileceği öğrenildi.
 
Üst