• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Öğretmenlerin Gözaltına Alınmasına Tepki

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
Mersin'in Silifke İlçesi'nde terör örgütü DHKP-C'ye yönelik düzenlenen operasyonda 2 öğretmenin gözaltına alınmasına sendikacılar tepki gösterdi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde toplanan KESK'e bağlı sendika üyesi yaklaşık 100 kişi, Silifke'de düzenlenen operasyonda Türkçe öğretmeni Mehmet Doğan ve Tarih öğretmeni Bülent Coşkun'un gözaltına alındığını bildirdi. Grup adına açıklama yapan Şerife Coşkun, gözaltına alınan öğretmenlerin Eğitim-Sen üyesi olduğunu hatırlattı. KESK'e saldırıların devam ettiğini iddia eden Coşkun, "Ak Parti iktidarının KESK'e tahammülsüzlüğü hat safhada. Son zamanlarda yoğun yaşadığımız baskılar, gözaltılar, hukuksuz tutuklamalar keyfiyetçilikten hiçbir şey kaybetmeden sürüyor. Daha önce birçok arkadaşımız elle tutulur hiçbir delil olmadan ve boş iddialarla gözaltına alınmışlar ve serbest bırakılmışlardı. Ama sonuç onları tatmin etmedi ki aynı saldırılar, aynı senaryolar devam ediyor" dedi.

Sendikacılar, açıklamanın ardından sloganlar atıp, dağıldı..
 
Üyelik Tarihi
17 Mar 2013
Konular
57
Mesajlar
138
MFC Puanı
0
Bu Ülkede teröristlere mültecilere haddinden fazla değer veren bir hükümet var... Yani bu ülkede sözünü dinletebilmen için ya terörist olacaksın sonra Akil insan heyeti kurup sana açılım yapacaklar ya da mülteci olacaksın Hiç çalışmadan devlet sana maaş bağlayacak ev verecek.... Biz zaten vergisini veren insanlar bu Devletin üvey evlatlarıyız
 
Üst