• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Okullar Ne Zaman Açılacak?Bakan Ziya Selçuk Okulların Açılış Tarihini Açıkladı

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
6 Yıl 3 Ay
31 AĞUSTOS'TA UZAKTAN EĞİTİM BAŞLIYOR
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: 2020-2021 Eğitim-Öğretim 31 Ağustos'ta uzaktan eğitimle okullar açılacak, 21 Eylül'de seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitim başlayacak

Uzaktan eğitim araçları EBA televizyon kanalları, öğretmenleriyle yaptıkları canlı dersler, EBA internetin içeriğindeki birtakım konulardan oluşuyor. Ayrıca hazırlanan destek materyalları ile öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Okullarımızı açtığımızda öğrencilerimize, öğretmenlerimize, personele, servis sürücülerine varana kadar herkesin sağlık durumları, test kodlarıyla takip altında olacak. Gerekli önlemler alınacak.
Servislerde, okul bahçesi girişinde maske ve benzeri standartlar hususunda kılavuz çerçevesinde belirlenmişti. Öğrenci ve öğretmenlerimiz ve velilerimiz için rehber ve kılavuzlar hazırladık. Bunların ne şekilde uygulanacağının ayrıntısını da devam ettireceğiz.

Halkta bu cahillik devam ettiği sürece okulllar zor açılır. Maskeyi yüzlerinden çok her yerlerine taktılar!

5 vaka ile kapanan okulların 1200 vaka ile açılması anlamsızdı zaten, isabet oldu.

Özel okul göndermesi manidar, yarın öbür gün özel okul öğrencilerinden birinin ölümü ile ortaya çılan vebali hangi Bilim Kurulu Üyesi ya da Bakan üstlenecek acaba..?

İkinci dönem açılır inşallah
Öncesin de açılmaz gibi

Geri