• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Osman Sınav'dan Yeni Dizi

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Osman Sınav'dan Yeni Dizi Feda!

f8ee15bf-f5c5-4d38-9b51-79fd9b8001c1.jpg


Osman Sınav ekrana yeni bir dizi sürmeye hazırlanıyor.Son olarak Fox Türkiye'de yayınlanan İnadına Aşk ve Star Tv'de ancak sekiz bölüm yayınlanabilen Şahane Damat adındaki romantik komedilere imza atan Sınav, sonunda en hakim olduğu konuda proje üretmeye karar verdi.Senaryosunu Ümit Saat'in yapacağı ismi Feda adlı olacak konusu ise dört şehit çocuğunun mücadelesini anlatacak, aynı gün kalleş bir planla öldürülen bir savcı, bir askeri istihbaratçı, bir polis ve bir gazetecinin yetim kalan dört çocuğunun hayatlarının değişimine ve babalarının ölümünün ardındaki sır perdesini aralama mücadelesine odaklanıyor. Dizi Eylül ayında ekranlarda olacak.Dizinin Kanalı ise henüz belli değil ama Kanal D'nin ilgilendiği belirtiliyor.

Kaynak: Ranini Tv
 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
osmansınav yapımlrını oldumolası sevmiş beğenmişimdir ... iyi birsey çıkacağını eminim ama bazı film ve dizilerinde entrikatik seyler olmaması türk seyiricisini ekrana bağlayamadığı yada sinemaya cekemediği için kaldırılan yayınlar arasında oluyor ... ama kalite işleri var
 
Üst