• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Öteki Tiyatrosu Hakkında Genel Bilgi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeynep1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeynep1

¤ Cærpe di£m ¤
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
Mesajlar
1,920
Tepkime puanı
5,240
oteki_2014_afis.jpg


Öteki

Tiyatro Seyirlik

Başlangıç Yılı : 2014


Kadro :
Yazan: Leonie Ossowski
Dilimize Çeviren: Nesrin Kazankaya
Yönetmen: Güral Tonbul
Dekor Tasarımı: Tayfun Çebi
Kostüm Tasarımı: Funda Çebi
Işık Tasarımı: Emrah Sürücü

Oyuncular:
Hüseyin Avni Danyal, Derya Artemel, Hakan Elmasoğlu, Birgen Engin, Atilla Can Çelebi, Can Baykan, Tunç Efe, Yarkın Ünsal


Oyun Hakkında :
Üniversite kulübünde, 1945 yılında geçen bir oyun sahnelenmektedir. “Yoksun” adlı oyununun içinde Alman ve Yahudi arasında yaşanan ötekileştirme oyunu, oyuncular arasında da ilginç bir yolculuğu beraberinde getirir. Aynı anda diğer oyuncularla Türk oyuncu arasında da bir ötekileştirme oyunu başlar. “Her yerde öteki vardır ve her zaman olacaktır” bakış açısıyla sahnelenen oyun, ötekileştirme kavramına oyun içinde oyun olgusu ile bakıyor. Her an, her insanın başına gelebilecek ötekileştirme oyunu, seyircisini de dün ve bugün arasında yaşanan yolculuğa çıkarıyor.

Fotoğraf ve Videolar :
oteki_2014_1.jpg


Oyun Hakkında Haberler :

- Hüseyin Avni Danyal, Öteki ile Kendi Sahnesi Tiyatro Seyirlik'te
- Ben 'ÖTEKİ'yim, Ya Sen? - Tiyatro Seyirlik'ten Öteki!
 
Geri
Üst