• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Otobüste Tutunduğun Yerin Daha Önce Başkası Tarafından Tutulduğunu Hissettiren O Terli Sıcaklık

Jival VulRo

Üyeliği durduruldu!
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
9 Yıl 4 Ay
tuttuğuma bin pişman olurum ama iş işten geçmiştir artık. :s48:

erkekse sıkıntı yok ama bayansa sıkıntı. Ellerine bin tane kimyasal kozmetik ürünü sürüyolar :D

Demir sanki demirlikten geçmiş, erimiş hissi verir :sigara

Ben tutamam şahsen.
Zaten otobüslerde tutmuyorum çoğunluk hepsi mikrop içeriyor. Bir de yürüyen merdivenlerin kollarını tutmayın arkadaşlar mikrop yuvası oralarda adam burnunu karıştırıp orayı tutuyor tuvaletten çıkar elini yıkamaz orayı tutar. İğrendim. :/

Ben tutamam şahsen.
Zaten otobüslerde tutmuyorum çoğunluk hepsi mikrop içeriyor. Bir de yürüyen merdivenlerin kollarını tutmayın arkadaşlar mikrop yuvası oralarda adam burnunu karıştırıp orayı tutuyor tuvaletten çıkar elini yıkamaz orayı tutar. İğrendim. :/

Anamm sende titizlik hastalığı var :sigara

Ben tutamam şahsen.

gebermeyesice adam yürürken biri görür diye nasıl karıstırsın şeyini burnunu :D ay sen cok yaşa emi :D ama ben hep tutuyorum ölürmüyüm ki söyle doktor ölücümüyüm ben:s53::s53:

gebermeyesice adam yürürken biri görür diye nasıl karıstırsın şeyini burnunu :D ay sen cok yaşa emi :D ama ben hep tutuyorum ölürmüyüm ki söyle doktor ölücümüyüm ben:s53::s53:

Yürürken değil önceden karıştırmıştır tutmadan. :D
İğrençleşmeye başladı bu konu.

ne zaman tutacaklı bir yerde olsam artık hayatta tutmam elimi cebime saklarım aklıma hep Realist. in dedikleri gelir manyak gibi gülerim :D

ne burunmuş arkadaş (:

Geri