• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Oyun 3-5-8 koz F.Bahçe

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
G.Saray pazar günü de 3 puan alamazsa 'mağdur' başkan sayısı 5'e, hoca sayısı da 8'e çıkacak

Türkiye hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine kilitlendi. Sarı-lacivertli yöneticiler, bugüne kadar G.Saray'da 7 teknik direktör ve 4 başkanın Kadıköy'de galibiyet yüzü göremediğini belirterek, "Şimdi sıra Hamza Hamzaoğlu ve Duygun Yursuvat'ta. Rakibimizi yenerek bu iki ismi de koleksiyonumuza katacağız" dedi. Kadıköy'deki son galibiyetini Fatih Terim ile 22 Aralık 1999'da lig maçında 2-1'le kazanan G.Saray sonraki 18 maçta, ikisi kupada, ikisi ligde olmak üzere 5 beraberlik alabildi. Diğer 13 maçı ise F.Bahçe kazandı. Başkan olarak Faruk Süren, hoca olarak da Terim'in 1999'daki bu sevincinden sonra sarı-kırmızılı ekipte tam 4 başkan, 7 de hoca Kadıköy'de F.Bahçe zaferi göremedi.

LUCE 3 KEZ BOŞ DÖNDÜ
Mehmet Cansun, merhum Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Ünal Aysal, başkan olarak Kadıköy'de bir zafer yaşayamadan görevlerini bitirdi. Aslan, teknik direktörler Lucescu, Hagi, Gerets, Feldkamp, Skibbe, Rijkaard ve Mancini ile de galibiyet göremedi. Üstelik Lucescu ve Gerets 3, Hagi ile Feldkamp 2 kez bu şansı yakalamıştı. Prandelli'nin G.Saray'daki hocalık ömrü Kadıköy'de maça çıkmaya yetmezken, pazar günü başkan olarak Yarsuvat, hoca olarak da Hamzaoğlu bu zinciri kırmaya çalışacak. G.Saray 3 puan alamazsa Yarsuvat 5. başkan, Hamzaoğlu da 8. hoca olacak
 
Üst