• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Oyuna gelmeyin

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
G.Saray'dan sonra Beşiktaş'ı da yenerek şampiyonluk yarışına tutunan oyuncularına teşekkür eden tecrübeli hoca, "Havlu atmamızı bekleyenleri çok üzdük. İşte bütün kavga bu" dedi

Fenerbahçe , "olmak ya da olmamak" maçında Beşiktaş'ı yenerek şampiyonluk yarışında ezeli rakiplerini baş başa bırakmadı. Derbide üstün olan, kazanmayı hak eden taraf olmasına rağmen F.Bahçe'nin galibiyetinden çok Emre ile Bilic'in 'küfürleşmesi' haber yapıldı. Takıma 2 gün izin vererek bu olayların dışında kalmasını sağlayan İsmail Kartal dün antrenmanda uyarılar yaptı.

MASA BAŞI OYUNLARI
Tecrübeli hoca, "Öncelikle sizlere bu galibiyet için teşekkür ediyorum. Maçta yaşananları hepimiz biliyoruz. Bizim havlu atmamızı bekleyenler bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Bizi sahada yenemeyenler masa başında karıştırmaya çalışıyor. Bu konuda konuşmayın, tuzağa düşmeyin. Artık Beşiktaş maçını unutarak Rizespor mücadelesine motive olmalıyız. Daha kazanacağımız 9 maç var" diye konuştu. İD MAND AN sonra Milli Takım kampında Emre için açılan "Çirkin" pankartı da öğrenen İsmail Kartal'ın, "O kadar büyük bir fırtına kopardılar ki, sesi yurt dışından bile geldi" dediği öğrenildi.

EMRE'YE TELEFON ETTİ
Milli Takım için böylesine önemli bir maç öncesinde yapılanların bir takım taraftarı olmakla ilgisi olmadığını belirten Kartal'ın, "Yenildiği için üzülen bir takım ile bu olayı lehine çevirmeye çalışan camialarının çabalarını hayretle izliyorum. Ancak bu çabaları boşa çıkacak" ifadesini kullandığı belirtildi. İsmail Kartal'ın akşam da Milli Takım kampındaki Emre Belözoğlu'nu arayıp, sakin olmasını istediği, başkan Aziz Yıldırım'ın da aynı duygular ile selam söylediğini iletti.
 
Üst