• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Özeleştiri yap.

sabrediyorum.. sabrediyorum.. sonra bir kerecik bağırmaya başlıyorum sen çok sinirli birisin diyorla

ama sabirda bir yere kadar bizimde bagirmaya ihtiyacimiz var bilmiyorlarmı ? .)

Kadın dayanışması başladı, yandık?
Canını seven kaçsın kurtarsın kendini???

bncede fazla da gelmesinler ustumuze .))
Merak etme ben gücünüzün farkındayım..
Şu anda yapılacak en doğru şeyi yapacam. Ne derseniz diyin, herşeyi kabul edicem ve evet katılıyorum kesinlikle diyeceğim...
şu tehkikeli kadın dayanışmasından en az dayakla kendimi kurtarabilmek için taktik yapacam, çaktırma ???

Merak etme ben gücünüzün farkındayım..
Şu anda yapılacak en doğru şeyi yapacam. Ne derseniz diyin, herşeyi kabul edicem ve evet katılıyorum kesinlikle diyeceğim...
şu tehkikeli kadın dayanışmasından en az dayakla kendimi kurtarabilmek için taktik yapacam, çaktırma ???
tehlikelimi yok artik bizmi bosandi diye oldurulen kadinlar sevgiliden ayrildi diye olen kadinlar sevmedi diye oldurulen yine kadinlar kim tehlikeli acaba .)

ama sabirda bir yere kadar bizimde bagirmaya ihtiyacimiz var bilmiyorlarmı ? .)

bilseler kalbimiz, duygularımız yokmuş gibi davranmazlar canım sabrımız ve tahammül sınırlarımız aştığında bizimde sesimiz çıkar

Çarşı karışmak üzere.. ufaktan ben tatlı tatlı sağdan kaçayım en iyisi ?️

Atiye' nin de dediği gibi, onlardan ol seni alkışlarlar

Ben Gıcık Biriisyim,Cinsim Sıcağın Altında Eriyen Çikolata Gibiyim,
Serin Sularda Yüzen Mandalinayım Adeta. :)
(Yok ARTIK.)

İnsanların beni uzmesine olanak veriyorum. Beni kırıp uzerlerken o durumdan, ortamdan, insanlardan, zamandan kaçıyorum.
Dövüşmüyorum ruhsal anlamda... Uzaklaşıyorum hemen?

Geri