Nasıl istiyorsak o şekilde giyiniriz, bu şahsi özgürlüğümüz
Ama düzen o kadar baskın ki, askılı giydik diye cehennemde yanacağımızı söyleyen insanlar gördüm

Üstüne üstlük yaşadığımız çağ nedeniyle bazı şeyler için "haklıymış" deniliyor, "giyinmeseymiş" deniliyor. İnsanlar nelerle uğraşıyor, bizim meselelerimiz bu

acınası. At gözlüğünü çıkartıp bakabilseler insanlar, ağızlarını torba edip büzebilseler ve "bana ne" demeyi öğrenseler yeterli
"( aile, eş, toplum baskısı) olan türden insanın içinde hissettiği şeylerden dolayı kadınlar istedikleri gibi giyinemiyor demek biraz ucuza kaçmak gibi geliyor bana.."
bunun için de şunu söyleyeyim, aslında insanların bunu hissetmemesi gerekiyor işte. Kadın ya da erkek fark etmeksizin. Herkes açılsın çırılçıplak gezsin demiyorum ama baskı da hissetmeyelim. Ben kadıköye giderken farklı taksime giderken farklı düşünüp korkmak istemiyorum, biri ne der diye de düşünmek istemiyorum. Kimse de düşünmesin. Özgürlük tabii ki kıyafetle kıyaslanamaz ama şu an "kıyafet özgürlüğü" kavramından bahsediyoruz.
Bu nedenle kısacası özgür değiliz ne yazık ki

Türkiye'de daha rahat edilebilen iller, semtler var tabii ki ama genele vurduğumuzda durum bu.