• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pamukşeker*

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Estela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
"Ben bencilim
virgul.gif
sabırsızım ve biraz güvensizim. Hata yaparım
virgul.gif
kontrolsüzüm ve bazı zamanlar baş etmesi güç biriyim. “Fakat
virgul.gif
eğer benim en kötü halimle baş edemezsen
virgul.gif
beni en iyi halimde katiyen hak edemezsin
nokta.gif
"

Charles Bukowski

tumblr_m11md9N9ne1qcxukbo1_500.gif

Şimdi biz seninle biraz yürüyelim desek yol hemen biter.
Bir yere otursak çay biter sigara biter.

Biz seninle mutlu olalım desek sene biter gençlik biter nasıl oldu anlamadan ömür biter.
Biz seninle ayrılalım sevgilim en fazla söz biter.Biz biteriz.
Herşey biter.

Onca şeyden sonra
virgul.gif

Bana yaşattığın ne varsa
virgul.gif
özetliyorum.
‘Ö(z)lüyorum…’

Ezgin KILIÇ

Onca şeyden sonra
virgul.gif

Bana yaşattığın ne varsa
virgul.gif
özetliyorum.
‘Ö(z)lüyorum…’

Ezgin KILIÇ

Onca şeyden sonra
virgul.gif

Bana yaşattığın ne varsa
virgul.gif
özetliyorum.
‘Ö(z)lüyorum…’

Ezgin KILIÇ

Merhaba sevgili.
Sana
virgul.gif
senin başkasını benimse seni düşünerek uyandığım bir sabah yazıyorum bu satırları. Kızıcaksın belki ama hala ‘sevgili’ sin benim için. Ben senin kadar kolay silemedim seni. İstemedim bi kere.
İstemek başarmanın yarısıdır ya hani… Ben kaybetmek istemedim içimdeki sen’i.Bana kalan bi tek o şimdi. Sevdiğim kadından geriye kalan
virgul.gif
içimdeki parçaları.

Bazen düşünüyorum da acaba beni gerçekten sevdin mi? Ama eminim sevdiğine. Sevmesen dokunamazdın bana öyle. O derece sevgi dolu bakamazdı bana gözlerin. Ya da söylediğim aptalca şeylere gülmezdin sevmesen. Sevmemiş olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. Sevdin.
Merak ediyorum şimdi beraber yürüdüğümüz
virgul.gif
beraber üşüdüğümüz sokaklarda hiç doluyor mu gözlerin? Hiç aklına geliyor mu beraber yediğimiz poğaçaların diğerlerinden çok daha lezzetli olduğu? Ya da belki sadece bana öyle geliyordu. Lafı geçmişken
virgul.gif
benim için çok daha değerliydi o poğaçalar. Öyle olmasa her sabah koşa koşa gelir miydim sana ellerimde onlarla?
Her gece düşünmeden uyuyamadığım
virgul.gif
düşünmekten uyuyamadığım kadındın sen. Kadınımdın. Benimdin. Bak ama. Biz’i parçaladın. Doğacak çocuklarımızı öldürdün sen. Hayallerimizin kanlarını akıttın. Canını yaktın. Evimizi yıktın çocuklarımız içindeyken. Sonra beni de o evin bahçesine gömdün. Katilsin.
Allah kahretsin kızamıyorum sana. Göz açıp kapayıncaya kadar unutuyorum yaptıklarını. Yine sevdiğim kadın oluveriyorsun her şeyinle. Sana kızamadığım için kendime kızıyorum sonra.
Olmuyor sevgili. Böyle ayrı nefes alınmıyor. İçimde ölen hayaller
virgul.gif
umutlar zehirliyor beni. Yaşayamıyorum. İyi olduğunu bilmek bile bana huzur veriyorken senden bu kadar mahrum kalmaya dayanamıyorum. Yine de…
Benim için olmasa da
virgul.gif
kalbin attığı için mutluyum. İyi ki varsın sevgilim.

tumblr_m0gi03mTxr1qjx95go1_500.jpg

Gecesinde seni gördüğüm rüyanın sabahında
virgulll.gif
uyanmış olmama rağmen gözlerimi açmak istemeyişimin ne demek olduğunu
virgulll.gif
hiç bir zaman bilemeyeceksin

Biliyor musun
virgulll.gif

Seni çok özledim.
Dön diyemedim
virgulll.gif
seviyorum diye fısıldayamadım kulağına. Her neyse işte
virgulll.gif
önemi yok öldürdüm ikimizi de… Koca bir taş oturuyor boğazıma
virgulll.gif
nefes alamıyorum. Adını anmak istemiyorum
virgulll.gif
duymayı bile… Ama aklımdan geçiyorsun
virgulll.gif
gözlerimin önüne geliyorsun ya buna engel olamıyorum. Lanet olsun
virgulll.gif
olamıyorum işte…

Seni seviyorum
virgulll.gif
unutmak ister gibi

tumblr_lvmd9b1zhr1qc4883o1_500.jpg

“…Uzaktan da sevilirdi yar. Mümkündü. Hem mümkün hem imkansızdı aşk. Hayatın bir parçasıydı dokunmadan sevmek. Yaklaşmadan. Aşk bugün var
virgulll.gif
yarın kaçtı kaçacak bir ada tavşanıydı sanki. Öylesine ürkek. Kimse yüzde yüz emin olamazdı aşka “sahip” olduğundan. Mülkü yok
virgulll.gif
tapusu yoktu.”

tumblr_m0i36p1KNa1rod0h5o1_500.gif

Dokunduğun her yerde kokun kalmıştı oysa. Ellerim sen gibi kokardı. Sırf o yüzden sürekli elimi tutmanı isterdim. Eve gelince de koklamaktan soluksuz kalırdım… Bugün yine özledim. Ellerimi burnuma yanaştırıyorum
virgulll.gif
hala sen kokuyor. Acaba sen de şimdi ellerini koklasan
virgulll.gif
benim kokumu duyar mısın…

Geri