• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pamukşeker*

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Estela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben;
Küçük bir kız çocuğuyum
Sevgine aşık
Bir sözünle dünyaları feth eden
Bir sözünle sahip olduğu her şeyi yitiren
Ben;
Küçük bir kız çocuğuyum
Gece yastığına sen diye sarılan
Korktuğunda seni düşleyen
Tüm oyunlardan oyuncaklardan
Seni daha çok seven
Ben;
Küçük bir kız çocuğuyum
Senden büyüyebilmeyi öğrenmeyi öğrenen
Seninle büyümek isteyen
 
374183_411432068945340_2023546065_n.jpg
 
-Nasılsın (Demeye utanıyorum sana ama duydum ki mutluymuşsun,değerini anladım geç oldu. Sana benim ol desem,istemiyorum dersin biliyorum ama inan kimse alamadı yerini. Çok pişmanım,seninle gelecek kurmak istiyorum. Gerçekten seviyorum seni yerin çok ayrı meleğim,bunu sana hissettiremediğim için özür dilerim.)


+Çok iyiyim. (Aslında iyi değilim,gittiğin günün dakikasına saniyesine kadar saydım,çok zor oldu sensizliğe dayanmak ama dayandım. Dışarı çıktım,alışveriş yaptım,hiç sevmediğin yerlere gittiğim mesela lunapark,arkadaşlarla geceleri kafamı dağıttım. Seni unutmak için çok uğraştım ama olmadı,her geçen gün nefretimle sevgim birbiriyle bağ kurmaya başladı. Şimdi bana seni seviyorum desen yine seninle olurum,ama demezsin.Hem desende yine eskisi gibi olacaksın biliyorum.Ama şunu bilmeni isterdim ki,ben eskisi gibi değilim.)
 
Sevmiştim,yemin ederim ki sevmiştim seni.
Gördüğüm herkes sen,baktığım herkes senin gibi gülüyor.
Herkes senin gibi kokuyor,ya da ben sana benzetmek istiyorum özlediğimden.Olabilir,şuan ağlıyor olabilirim yine özlediğimden.
 
Bir bahane bul uğra gönlüme... Ne bileyim ' birine bakıp çıkacaktım ' de... ' Kalbimin anahtarını unuttum, onu alabilir miyim ' de... Ya bahane değil mi, gel işte..!”
 
Geri
Üst