• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Paran kadar konuş!

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
2 hafta transfer taksiti gecikti diye kulübü TFF'ye şikayet eden Brezilyalı, en büyük tepkiyi takım arkadaşlarından aldı. Arkadan vurulduklarını savunan sarı-lacivertli oyuncular, idmanda Diego Ribas'ın yüzüne dahi bakmadılar

Fenerbahçe camiası, transfer taksiti 14 gün gecikti diye kulübü bu en zor günlerinde federasyona şikayet eden Diego Ribas'ın ihanetini bir türlü affedemiyor. Camia içinde sambacıya karşı oluşan tepkiler, neredeyse infiale dönüşmüş durumda. Son dönemde büyük badireler atlatarak varlığını devam ettiren kulübe, son dönemde Diego kadar hiç kimsenin zarar vermediği konuşuluyor. Brezilyalı futbolcu en büyük tepkiyi ise takım arkadaşlarından aldı. Özellikle takım kaptanları Emre ve Volkan ile diğer yerli oyuncular, "Diego davamıza ihanet etti" diyerek tepkilerini ortaya koydular.

TÜM ALACAKLARI YARIN ÖDENİYOR
Rize-Trabzon karayolundaki silahlı saldırıdan büyük bir şans eseri yara almadan kurtulan sarı-lacivertli futbolcular, "Kurşunlar bizi orada sıyırdı ama içimizdekileri hiç hesap edemedik. Vurulduk, hem de sırtımızdan!" diyerek Diego'yu hainlikle suçladılar. F.Bahçeli futbolcular, dünkü idmanda bu oyuncunun yüzüne bile bakmadılar. İhaneti içine sindiremeyen başkan Aziz Yıldırım ise, "Verin parasını da susturun şunu! Gözüme ise görünmesin" diyerek "hain" damgası yiyen Diego'ya sert bir tepki verdi. Yarın parasını alacak olan Diego'nun bundan sonra F.Bahçe'de forma yüzü görmesi zor.
 
Üst