• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pasaport, 15 Temmuz darbe girişiminin dünyadaki yankılarını ekrana taşıyor

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mum

Onursal Üye
Forum Yaşı
18 Yıl 2 Ay
Mesajlar
2,500
Tepkime puanı
90
3b1aa1f8-d9ed-4102-b3b0-5aa7f6b0cdac.jpg


Tecrübeli haberci Mete Çubukçu'nun hazırlayıp sunduğu "Pasaport" programı, bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünde "Dünya'nın darbeyle imtihanı" başlığı altında 15 Temmuz darbe girişiminin dünyadaki yankılarını ekrana taşıyacak.
Programda özetle şu başlıkların üzerinde durulacak:
15 Temmuz Dünya'daki birçok ülke darbe girişimine nasıl yaklaştı, bazı konularda neden ikircikli kaldı, neden darbeye anında tepki göstermedi ya da gösteremedi? Kim neyi bekledi? Özellikle Amerika ve Avrupa Birliği ülkelerinin yaklaşımı neden tartışma konusu oldu? Türkiye dünyadan nasıl görünüyor?
Mete Çubukçu ile Pasaport, Türkiye'deki darbe girişimine başta ABD olmak üzere Avrupa ve Ortadoğu'nun hem siyaset hem de medya yaklaşımını ele alıyor.
Pasaport, bu akşam saat 19:15'de NTV'de!

medyatava
 
Geri
Üst