• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Pavarotti’nin hayatı belgesel oluyor

Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
Pavarotti’nin hayatı belgesel oluyor



Dünyada en çok tanınan opera sanatçısı İtalyan tenor Luciano Pavarotti’nin hayatı sinemada gösterilecek.

2007 yılında 71 yaşında hayata gözlerini yuman Pavarotti’nin belgesel filmini Oscar ödüllü yönetmen Ron Howard çekecek. Belgeselin yapımcılığını Immagine Entertaintment üstlenirken, White House Pictures, Studio Canal ve Universal Groups da destek verecek. Pavarotti’nin opera ve konser görüntülerinin olacağı belgesel için yasal izin alındığını ifade eden Howard, “Böylesine büyük bir sanatçının yaşamının belgesinin yapmak benim ve ekibim için büyük bir onur olacaktır” dedi.

TÜRKİYE’YE GELDİ VE KOVULDU

1963’te henüz 28 yaşındayken Devlet Opera ve Balesi’ne gelen Pavarotti, Türkiye’den kovulmuştu. Kovulma nedeniyle ilgili birçok spekülasyon yayılmış, kimileri ünlü tenorun sesinin kötü bulunduğu için, kimileri de dönemin Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel’e ‘diktatör’ dediği için kovulduğunu söylemişti. Belgeselde Pavarotti'nin Ankara Operası’ndan kovulmasının yer alıp almayacağı merak konusu.







 
Üyelik Tarihi
7 Haz 2017
Konular
14
Mesajlar
2,269
MFC Puanı
170
severek dinlerim hala ... ama adamın içinde hoparlor var arkadas hayranlıkla dinliyorum ...muhtesem guclu bir ses
 
Üyelik Tarihi
25 May 2016
Konular
124
Mesajlar
3,076
MFC Puanı
8,290
Muhteşem bir ses. Özellikle tanışık olmayanlar için harika bir çalışması var: Pavarotti ve arkadaşları diye aratılırsa pişman olunmaz :sigara Ben Dolores O'Riordan ile ve Bono ile olan performansını çok beğenmiştim :sigara
 
Üst