• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

PDU ® Doğal iştah kesiciler

Üyelik Tarihi
24 Mar 2017
Konular
1,018
Mesajlar
2,425
MFC Puanı
4,910
PDU ® Doğal iştah kesiciler

Aç olma ihtimaliniz olmadığı halde sık sık aç hissediyor musunuz? Ya da fazla kilolarınızdan dolayı iştahınızdan şikayetçi misiniz? Doğal iştah kesicilerle yemek yeme isteğinizi en aza indirebilirsiniz.

dogal-istah-kesiciler-9243083.Jpeg


Elma sirkesi

Elma sirkesi iştahınızı kesebilir, tatlı krizini azaltabilir. Bir araştırmaya göre elma sirkesinde bulunan asetat asit beynin iştahı kontrol eden bölümünü bastırıyor.

Acı biber

Yemeklere ekleyeceğiniz acı biber iştahınızı azaltabilir. Aci biberde bulunan kapsaisinin iştahı azalttığı ve yağ yaktığı kanıtlanmıştır.

dogal-istah-kesiciler-9243086.Jpeg


Badem

Vitamin ve mineral eksikliği iştahı arttırır. Magnezyum eksikliği tatlı krizlerini tetikler. Badem magnezyum, E vitamini, lif ve antioksidanlar bakımından zengin olduğu için açlığı kontrol altına alır.

dogal-istah-kesiciler-9243087.Jpeg


Yeşil çay

Her gün yeşil çay içmek daha az yemenizi ve kilo vermenizi sağlar. Yapılan bir araştırmayla yeşil çayın açlık hormonu seviyesini azalttığı kanıtlanmıştır.

dogal-istah-kesiciler-9243088.Jpeg


Su

Canınız bir şeyler yemek istediğinde bir bardak su içmeyi deneyin. İnsanların susuzluğu açlıkla karıştırması çok yaygındır. Ayrıca her yemeğe bir bardak suyla başlamayı alışkanlık haline getirmelisiniz. Böylece daha az yersiniz.

dogal-istah-kesiciler-9243089.Jpeg


Zencefil

Araştırmalara göre taze zencefilde bulunan gingerolün açlığı bastırma özelliği vardır. Bu yüzden zencefil uzun süre doygunluk hissi verir.

dogal-istah-kesiciler-9243090.Jpeg


Avokado

Avokadoda bulunan oleik asit ince bağırsaklarda açlığı azaltan ve doygunluk hissini arttıran bir bileşik üretimini tetikler.

Elma

Elmada bulunan pektinin, kan şekerinin ani yükselişini önlediği kanıtlanmıştır. Tokluk hissi verdiğini ve düşük kalorili olduğunu artık hepimiz biliyoruz.


Milliyet
 
Üst