• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pepe'den R. Madrid'e Beşiktaş göndermesi

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Peony
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Peony

Onursal Üye
Forum Yaşı
11 Yıl 3 Ay
Mesajlar
44,845
Tepkime puanı
56,040
Pepe'den R. Madrid'e Beşiktaş göndermesi​

OyrXGD.jpg

Verdiği özel röportajda Beşiktaş taraftarlarının yarattığı atmosferi öven 34 yaşındaki Portekizli savunmacı eski takımı Real Madrid'in taraftarlarını kızdıracak açıklamalarda bulundu.
İşte Pepe'nin açıklamaları:

"Belki Real Madrid taraftarları bunu söylediğim için bana kızacaklardır... Real Madrid taraftarlarının coşku dolu olduğu söyleniyor ama bu doğru değil.
Beşiktaş taraftarları inanılmaz derecede tutkulu. Sahaya çıktığımız zaman tribünlerden gelen sesler sizi sağır edecek derecede. Beşiktaş'taki atmosfer, Real Madrid'dekinden çok daha farklı. Türkiye'de insanlar sporu çok seviyor, sadece futbolu düşünüyorlar.
Maçlardan sonra sabahın erken saatlerine kadar taraftarların sesi kulağınızda yankılanıyor."

Alıntı.
 
Adamsın be Pepe.
 
Tinerii fazla kacirinca ben :D
 
Nasıl kendimi sevdirsem de üj bej milyon daha kazansam derdi :sigara

Podolski de böyle yapardı rahmetli :sigara
 
ya Attan inip eşşege bindi hala konuşuyor. eşşege altın semer vursanda eşşektir. pepe kimi kandiriyorsun sen.
 
Pepe burada türkiyedeki futbofutbol taraftarından bahsetmiş.
Sizde bjk laf atma derdindesiniz.
Türkiye de futbol aşkı gerçekten farklı.
 
Geri
Üst