• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pereira: Bu Şartlar Altında Devam Etmeye Değer mi, Onu Düşünüyorum

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArtemiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ArtemiS

Kayıtlı Üye
Konum
Gelcen mi ?
Forum Yaşı
11 Yıl 9 Ay
Mesajlar
4,993
Tepkime puanı
33,290
Pereira: Bu Şartlar Altında Devam Etmeye Değer mi, Onu Düşünüyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrası "Burada böyle devam etmeye değer mi, onu düşünüyorum. Şu an ailemi düşünüyorum." dedi.

6PrZNN.jpg

Ankara'da yaşanan terör saldırısının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'dan şok bir açıklama geldi.

Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 1-0 yendiği karşılaşmanın ardından Lig TV canlı yayınında muhabirin sorularını yanıtlayan Pereira, ayrılık imasında bulundu. Portekizli teknik adam, şunları söyledi:

"DEVAM ETMEYE DEĞER Mİ, ONU DÜŞÜNÜYORUM"

"Olayı duyunca sadece ailemi çocuklarımı düşündüm. Değer mi burada böyle devam etmeye bunu düşünüyorum şu anda. Umarım bu olaylar son bulur, barış gelir. Biz de tekrar futbol konuşmaya devam ederiz. Hep savaş isteyerek nasıl yaşıyorlar anlamıyorum. Tanrı barış istiyor, o biz barış içinde yaşayalım diye dünyayı yarattı. Bir olay oluyor insanlar ölüyor, ağlıyor, umarım bu olaylar artık sona erer. Umarım barış ve huzur gelir."

Kaynak:Haberler.com



 
Geri
Üst