• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pisadam'ın İmparatorluğu / İsyan

Kolibandı senin yazar kimliğini bundan iyi temsil edecek birşey olamaz bence :D

d3V3r4.jpg

ahanda @sitigmata yemi yuttu valla ArtemiSten korkulur imparatorun tahtını sallandıracak benide aldı yanına keroLayn da kesin katılacak gibi duruyor acaba sırada kim var @eylül'ün yetiştirilmesi pek hayri alamet değil ya neyse ah Sezen ahh neler yapıyor neler...​

ahanda @sitigmata yemi yuttu valla ArtemiSten korkulur imparatorun tahtını sallandıracak benide aldı yanına keroLayn da kesin katılacak gibi duruyor acaba sırada kim var @eylül'ün yetiştirilmesi pek hayri alamet değil ya neyse ah Sezen ahh neler yapıyor neler...​

Ok yaydan çıktı artık dönüş yok :D

birgün bende şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin :D

Senide unutlmayacaklar listesine yazmıştım zaten :D

waow ne kadarda istenmiyormuşum ben ya ;d ama imparator böyle istiyorsa vardır elbet bir hayır :p yani umuyorum :D yine cok guzel olmus emeğine sağlık Kolibandı :tatli

CEO yanımda, hikayenin devamını görmek için lütfen istediğim parayı hesabıma yatırınızz :torpu

Ok yaydan çıktı artık dönüş yok :D

Senide unutlmayacaklar listesine yazmıştım zaten :D

bende seni unutmicam.tüm hikayelerde yancı rolü veriyon bana.
senin yüzünden minibüse binince herkes parayı bana uzatıyo muavinlik yapıyom yancı rolü nası yapıştıysa üstüme :D
bu hikayede padişahın küçükken kaçırılıp ormanda aslanlar tarafından büyütülmüş kardeşi Karapençe Min olamadıysam senden ötürü :)
bari 23 nisanda padişah yazaydın beni bigünlük

bende seni unutmicam.tüm hikayelerde yancı rolü veriyon bana.
senin yüzünden minibüse binince herkes parayı bana uzatıyo muavinlik yapıyom yancı rolü nası yapıştıysa üstüme :D
bu hikayede padişahın küçükken kaçırılıp ormanda aslanlar tarafından büyütülmüş kardeşi Karapençe Min olamadıysam senden ötürü :)
bari 23 nisanda padişah yazaydın beni bigünlük

:D
Zaten gülmeyi severimde iyice krize soktun beni :D
Yaptığım gerçekten büyük ayıp, aslında bu hikayenin sonunda toprak reformu yapıp imparatorluğu herkese pay etmek lazım :D

abi benim pek keyfim yok daha sonra yorumlarımla dönerim
emeğine sağlık

Stigmata ağır adımlara sarayının kapısına çıktı.Zırhını giydikten sonra atına bindi.
Kılıcını kaldırdı gür sesiyle meydanı inletircesine haykırdı.
"Gidelim ve hainlerin kellesini alalım."

Atını sürdü. Dönülmez bir yola çıkmıştı.
..

Oldu başka Kolibandı ?

Sen uysal StigmatA 'yı bile delirt hikayede oh oh ne Al'a :D Sen benim kelleye susadığımı bile bile StigmatA 'ya koparttır . Saymam abi :D

Geri