• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

PlayStation 4, 20 Şubat'ta mı tanıtılacak?

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
playstation-4-20-subat-ta-mi-tanitilacak--3005059.Jpeg


PlayStation 4, 20 Şubat'ta mı tanıtılacak?
Uzun zamandır merakla beklenen cihaz; kimsenin beklemedeği, sürpriz bir tarihte ortaya çıkabilir!

Sony, Twitter hesabında yaptığı beklenmedik bir açıklamayla 20 Şubat'ta bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. PlayStation'ın düğmelerini andıran şekiller içeren bir video da yayınlayan şirketin 20 Şubat'ta ne tanıtacağı merak konusu.
Şirketin Twitter'da paylaştığı URL'yi tıkladığınızda, PlayStation başlıklı bir sayfaya yönlendiriliyorsunuz. Bu sayfada e-posta adresinizi yazarak duyurulardan öncelikli olarak haberdar olabiliyorsunuz. Sony'nin New York'ta aynı gün yapılacak bir etkinlik için medya organlarına davetiyeler de gönderdiği söyleniyor.
Peki, Sony'nin etkinliğinde PlayStation 4'e ait ilk resmi detayları mı öğreneceğiz? Bu ihtimal yüksek olsa da Sony CEO'su Kazuo Hirai'nin geçtiğimiz günlerde bu tanıtımı Xbox 360'ın yeni sürümünü gördükten sonra yapacakları sözlerini hatırlamamız gerekiyor. Bu etkinlik, Sony'nin fikrini değiştirdiğini veya yeni Xbox'un beklendiğinden daha erken geleceğini gösteriyor olabilir.
 
Üst