• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

PlayStation 4 ne kadar olacak?

diShy

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
27 Kas 2009
Konular
32,527
Mesajlar
50,860
MFC Puanı
2,580
818587_detay.jpg


Japon teknoloji devi Sony'nin içeriğini sır gibi sakladığı için 'PlayStation 4'ü tanıtacaklar' beklentisini oluşturan 20 Şubat'taki basın toplantısı öncesi yeni konsolla ilgili bilgiler Japon medyasında yer almaya başladı.

Asahi Shimbun gazetesi 20 Şubat'ta New York'ta tanıtılması beklenen PlayStation 4'ün(PS4) Japonya satış fiyatının 40.000 Yen (760 TL) olacağını ve sene sonuna doğru tüketiciyle buluşacağını iddia etti.



Bu da Sony'nin PS4'ü önceki konsollara göre daha bütçeye uygun bir şekilde piyasaya süreceği anlamına geliyor. PlayStation 3 Japonya'da 2006'da 60.000 Yen fiyat etiketiyle piyasaya sürmüştü.

Japon basınında yeni konsolun fiyatının yanında teknik özellikleriyle de ilgili yüzeysel de olsa bazı bilgiler dolaşmaya başladı. Tanıtılacak PS4'ün 160 GB dahili hafıza, 8GB RAM ve 2GB video RAM'e sahip olması bekleniyor.

Bunun yanında Sony'nin geçtiğimiz haziran ayında bulut bilişim firması Gaika'yi 380 milyon dolara satın alması bu teknolojinin PS4'te önemli yer tutacağı fikrini doğurdu. Söz konusu satın alma gerçekleştiğinde Sony CEO'su Andrew House "Geika'nın teknolojik gücü ve Sony'nin oyun platformlarındaki tecrübesi birleşince kullanıcılara eşi olmayan bir bulut eğlence sistemi sunacağız" demişti.

Tabii bu iddiaların kaçının doğru olduğu ancak 20 Şubat'ta ortaya çıkacak
 
Üst