• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Pokemon GO Oyunu Nasıl Oynanır?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
8873_1622.jpg


Pokemon’un gerçeklik teması ve şaşırtan grafik tasarımları ve yüksek görüntü kalitesi ile bağımlılık yapacağını şimdiden vurgulamaktadır. Eğer Android işletim sitemli bir telefona sahip iseniz, Pokemon Go’yu oynamak için öncelikle bu uygulamayı indirmeniz gerekecek. Bunun için yapmanız gereken, telefon ayarlarınızda APK dosyasını bulmak olacak. Bu dosyayı bulduktan sonra, oradan kurulumunu sağlamanız için Google Play Store’den bu oyunu bulup indirseniz bile APK dosyasını barındırmadığından bu uygulama geçersiz olacaktır. Eğer APK dosyaya sahip değilseniz bu oyunu oynayabilme şansınızın olmadığını söyleyebiliriz. APK dosyası indirilmesi oldukça önemlidir. Aksi takdirde Google Play Store’den bu uygulama hata verir, çalışmaz.

Pokemon Go oyununu indirdikten sonra nasıl oynamanız gerektiğini tam olarak kavrayamıyorsunuz. Bunun için nasıl davranmanız gerektiğini bilmemektesiniz. Yapmanız gereken oyunu kurallarına uygun bir şekilde oynamanızdır. Pokemon Go oyununu oynayabilmeniz için öncelikle bu oyunun ülke ayarlarına girmelisiniz. Daha sonra, yeni bir Apple ID adresi oluşturuyorsunuz. Bu ülkelerden Yeni Zellanda ve Avustralya seçmeniz yeterli olacaktır. Bunu yaptıktan sonra, İOS işletim sistemli cihazlardan App store üzerinden Bu oyunu indirmeniz gerekir. Bu oyunu öncelikle öğrenmek için bu oyuna dair videoları izlemeniz etkili olacaktır. Pokemon aslında bir av oyunudur. Bu oyunda mümkün oldukça pokemon avlıyorsunuz. Kendinize özel bir koleksiyon yapın. Daha sonra oyunda sokağa çıkarak pokemonları toplayınız. Pokemon transferi yapabilmeniz için oyunda karşınıza çıkan trade işlemini kullanmalısınız. Pokemon Go oyununda çok fazla pokemon toplamanız ve puan kazanmanız gerekir. Bu nedenle cep telefonlarınızda bu sizlerde bağımlılık yaratacağı için ücretli pokemon satın alabilir ,bu oyunda en ön zirvelere gelebilirsiniz.
 
Üst