• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Polis Nasıl Anladı ?

vioLeta

Özel Üye
Üyelik Tarihi
29 Tem 2015
Konular
946
Mesajlar
1,610
MFC Puanı
540
Zengin ve genç Jale Hanım'ın hayatı son günlerde hiç iyiye Gitmiyordu. Çünkü son günlerde sşiyle arasında sık sık tartışmalar yaşanıyordu. Boşanmak isteseler de evlendiğinde beş parası olmayan Rıfat Bey miras konusundaki anlaşmazlıklar nedeniyle bu karara yanaşmıyordu.

Jale Hanım'ın en yakın arkadaşı olan Merve Hanım ise Jale Hanım'a, Rıfat'a ne istiyorsa vermesini ve bir an önce boşanmasını tavsiye ediyordu.

Bir akşam Rıfat Bey polis tarafından telefonla arandı. Rıfat Bey'in polisle arasındaki telefon görüşmesinin tamamı aşağıdaki gibiydi:

- Rıfat Bey ile mi görüşüyorum ?
- Evet benim.
- Rıfat Bey ben polis memuru Metin. Başınız sağ olsun eşiniz silahla saldırı sonucu hayatını kaybetti. Şu anda olay yerindeyiz.
- Hayır Olamaz !

Rıfat Bey bunu dedikten sonra olay yerine geldi. Olay yerine ulaştığında neye uğradığını şaşıran Rıfat tutuklanıp karakola götürüldü. Karakolda da suçunu itiraf eden Rıfat mahkemeye sevk edildi. Polis Rıfat'ın suçlu olduğunu nasıl anladı ?
 

Henna

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
1 Tem 2017
Konular
21
Mesajlar
1,062
MFC Puanı
90
polis olay yerini söylemedi halde kocası orayı nerden bıldı?:D cok basıttı bu :p
 
Üst