• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Priyanka Chopra

Üyelik Tarihi
31 Ocak 2013
Konular
2,686
Mesajlar
4,928
MFC Puanı
180
220px-Priyanka_Chopra_Marrakech_Film_Festival.jpg


Priyanka Chopra, 18 Temmuz 1982de Hindistan'ın Jhankard şehrinde Yüzbaşı Dr. Ashok Chopra ve Dr. Madhu Akhauri çiftinin kızı olarak doğdu. Babası Hint ordusunda bir doktordur. Lucknow şehrinde La Martiniere Kız Okulunda okudu. ABD'ye giderek Massachusetts’de “Newton North High School” okulunda ve Cedar Rapids, Iowa’da bulunan “John F. Kennedy” Lisesinde okudu, ancak okulu bitirmeden 2000 yılında Hindistan'a döndü ve Bareilly şehrindeki “Army Public School” lisesinden mezun oldu. Ardından Mumbai’deki “Jai Hind College” üniversitesine gider.
2000 yılında Yarışmaya katılmadan önce de modellik yapan Priyanka Chopra,önce “Miss India” ardından da ” Miss World” yarışmasında biribci oldu. Dünya güzeli olarak tescillendikten sonra film teklifleri almaya başlayan Priyanka Chopra Hindistan’da aranan bir aktris oldu. 2002 yılında ilk filmi olan “Thamizhan”da rol aldı.
Priyanka Chopra, bir çok filmde oynadı, aynı zamanda eğitimli bir batı klasik müzik şarkıcısıdır.

Priyanka Chopra, çeşitli moda tasarımcıları için podyumlara çıkmaya devam ediyor. 2006 yılında, Priyanka Chopra’nın geleneksel Hint kıyafeti giymiş minyatür oyuncak bebekleri yapılarak piyasaya sürülmüştür.
 
Üst