• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Profiliniz de Müzik Kutusu İster misiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Pisadam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Profiliniz de Müzik Kutusu İster misiniz?

• Evet istiyorum

Oy: 28 77.8%
  • Hayır istemiyorum

Oy: 8 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pisadam

Administrator
Forum Yaşı
18 Yıl 2 Ay
Merhaba sevgili MegaForum kullanıcıları,

Yakın zamanda yapımına başlamış olduğum bir profil tasarımında ne gibi özellikler olabilir diye düşününce aklıma birden Müzik geliverdi.

Müzik kuşkusuz herkesin bir vazgeçilmezidir. İşte bundan dolayı profilinize müzik eklemek ister misiniz? Konusunu açmak istedim.

Profil alanınızda youtube üzerinden yada başka bir video, müzik platformundan müzik kullanmak istiyorsanız bunu tasarıma entegre edebilirim.

Peki ne işe yarayacak bu uygulama?

Sizler profilinize beğendiğiniz bir müziği ekleyebilir profilinizi böylelikle canlandırabilirsiniz. Profilinizi ziyaret eden her üyeye bu müzik çalacaktır.

Şayet çoğunluk Evet yönündeyse hemen bununla ilgili bir çalışma yapacağım.

Konuyu Anket olarak sunuyorum, LÜTFEN yorum yazmasanız bile mutlaka OY KULLANIN.

Bunu oylama yerine direkt koy derim. Kullanıcı panelinden isteyenin ekleyeceği, istemeyenin eklemeyeceği bir özellik olur. Böylece hayır oyu çıksa bile "evet" şıkkını işaretleyenlerin de gönlü olmuş olur.

İyi çalışmalar.

Eskiden vardı . Hoş olur diyorum.

Evet..

ben bundan önceki yerimde profillere koymuştum fakat kasmalara neden olabiliyor ve belli süreden sonra can sıkabiliyor

isterim hoş olur herhalde,denemeden bilemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri