• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

PSY, Bu Kez Yetenek Sizsiniz'i Salladı

Üyelik Tarihi
30 Kas 2012
Konular
12,578
Mesajlar
16,017
MFC Puanı
2,330
Tüm dünyada 'Gangnam Style' dansıyla milyonları peşinden koşturan PSY önceki gün katıldığı 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' çekimlerinde sempatikliğiyle izleyicileri etkiledi.

Hülya Avşar İLE ALP KIRŞAN DA EŞLİK ETTİ

'Yetenek Sizsiniz Türkiye'de jüri ile birlikte yarışmacıların performanslarını izleyen dünyaca ünlü yıldız ardından sahnede Hülya Avşar ve Alp Kırşan ile o meşhur dansına eşlik etti.

3 KEZ ART ARDA

Bu arada salondaki tüm konuklara 1500'ün üstünde Gangnam baskılı tişörtler ve PSY gözlükleri hediye edildi. Bu şaşırtıcı sürpriz karşısında oldukça etkilenen Koreli yıldız PSY salondaki atmosferle adeta şaşkına döndü ve efsane şarkısını 3 kez ardarda söyledi.

'İŞTE EN GÜZEL SEYİRCİ'

Dünyaca ünlü bir yıldızı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Acun Ilıcalı ise "Sıcak bir insan olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadarını tahmin edemedim. Seyircimizin enerjisinden o kadar çok etkilendi ki, çekim sonrasında Tweet atıp "İşte en güzel seyirci" yazdı. Pazar akşamı çok eğlenceli bir bölüm izleyicimizi bekliyor" dedi.
 
Üst