• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

PufS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LaiLa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
11 Yıl
Çok sıradan sıkıcı bunaltıcı bir günden merhaba :s Neden mutlu olmak varken hüzne boğuluruz ki ? Kafamda deli sorular dönüp duruyor :(

al benden de o kadar. o kadar mutsuzum ki mutlu olmak için yakışıklı kadın ve erkek resimlerine bakıyorum. kafayı yedim sanırım :)

Sevgili günlük;
Maneviyattan uzak insanlar bunu gördüm dün:( çok üzüldüm:(

Bunalımdayım ... Sıkıldım ..............

Keyifsiz!

Çokkk sıkıcııııııııııııııı

Bazı insanlar herşey yolunda gidince sıkılır. Bazıları hüzünlü olmayı sever bazıları acı çekmekten keyif alır normal yani ;)

:))))) Evet deee yine de sıkıldım

Neden güne iyi başlamışken, sonunu kötü bitirilir ki... !

Sevgili günlük;

Bugün de uyandık yeni bir güne.. Umarım günümüz her daim aydınlık olur..

Ah be günlüğümmm :( neden insanlar böyle :( bir de şu yukarı ok butonu yapılsa sonracımaaa bu begen butonlarını kim caldı :(

Günaydın günlüğüm bugün sendromsuz bir gün diliyorum :)))

Günaydın demeye dilim varmıyor :( Kara günler yaşarken ülkem.. Can giderken candan günüm aydın olamıyor :s

Sevgili günlüğüm millet gece yazar ben karısık zaman diliminde yazıyorum.. Bugünkü sitemim teyzoşuma o güzelim uykumdan telefonla uyandıran teyzoşummmmm sabah sabah ne rüya gördün deeeeeee aradın dicem:( gel de uyu mucu mucu teyzom sitemde etsem seviom seni :s

Geri