• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ramazanda oruç tutmamak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Üyeliği durduruldu!
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
9 Yıl 6 Ay
Bütün gün aç kalıp, çoğunlukla yatıp akşam et yemekleriyle bezenmiş sofraya oturduktan sonra ben fakirleri anladım mantığına karşı bir isyandan dolayı yapılmayan eylem..

Her gün beş vakit "Haydi namaza!" çağrısına itibar etmeyen insanlarla benzer bir durum içerisindedir. Yalnız bu örneğe nazaran, Ramazan ayında oruç tutmamak pek hoş karşılanmaz. :sigara

kendimi ekşisözlükte hissettim (:

ben de ramazanda oruç tutmuyorum. çünkü saatler çok uzun. mantıksız geliyor. sonuçta hepimiz çalışan insanlarız. fakirleri anlamak içinse eğer, fakir olan bir insan çalışamıyo demektir çalışmıyorsa çok yorulmuyor demektirç çalışmış olsa çok da fakir olmaz diye düşünüyorum ağzına atıcak ekmek alabilir en azından. ben şimdi gece 3 te 4te sahura kalkayım sabah 7 de işe gitmek için kalkayım bütün gün yemek yemiyim 9 da orucumu yolda açayım. e allah benim belamı da versin o zaman böyle fakirlik mi olur.

ben de tutamıyom hap kullanıyom

Geri