• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rapunzel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aLew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Candan öte can benim için. Çok becerikli, çok yemek yiyen ama incecik bele sahip olan güzellik abidem iyikim sırdaşım herşeyim seni çok seviyorum çok

Hoşsohbet, iyi bir sırdaş,içinde hiçbir fesatlık barındırmayan.. Bütün çevren, bütün arkadaşların seni üzdüğünde sana moral vermeye çalışan , dayanılmaz oldugun zamanlarda bile sana dayanan (özellikle kendimden bahsediyorum :) (dediğim dedik! birazcık dik kafalı, hep iyi yönlerindende bahsetmeyelim ) kırmızıyı çook seven ama kırmızıyı cok az giyen :) Güzeller Güzeli bir RapunzeL..

Tanıdığım en iyi insanlardan birisi çok tatlı şeker saygılı birisi bu da onun ne kadar iyi karakterli biri olduğunu gösteriyor :)

Kendisini yeni yeni tanıdım o bile yetti.. İçten cana yakın samimi güzel insan.

Seviyoruz kendisini, içten ve samimi oluşu beni benden alıyor :) :)

Daha yeni tanışmamıza rağmen hemen sevdiğim hemşerim.

İlk önce o biiiiir Rapunzel

Küçük şeylerden mutlu olan

Sıcacık kalbi olan

Beni bir abla edasıyla yaklaşan :s75:

Sımsıcacık insan :) seviliyorsun.

ayyy bu fotoğraf tam biziz Hifa mmm bayıldım sağol pamuk şekerim benim :s26:

O çok naif , hassas , samimi ve çok şeker. Bayılıyorum o'na , çok seviyorumm.

Kisa zamanda Tanidiqim En tatLi En $irin ve En Cana yakin InsanLardan ßiri...
MutLuLuqun CiziLmemiS Resmi Gibi <= Kisacasi :)

Zilyon tane bardağı ve türlü türlü insanın kan şekerini coşturan lezziz tatlıları vardır :sigara Hamarattır :sigara
Yaşadığı yerin tadını sonuna kadar çıkarır :sigara Doğa, kitap, kahve üçgeninde kendine has bir tarzı vardır :sigara
İnanılmaz bir film canavardır :sigara Yahu sen 50 li yılların filmlerine ne ara geçtin diye insana şaşkınlık ünlemi kullandırır :sigara
Kendisini severek takip ediyoruz efendim :sigara

Tanıştığımız zaman bu konuya mutlaka uğrayacağım. Yeni yeni konuşuyoruz. Kendini bilen, hanım hanımcık. Herkes tarafından da seviliyor. :)

Geri