• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rapunzel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aLew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
rapunzel'cim çok tatlandırmak iyi deeğil nazara gelirsin ;p

Kalbi güzel kendi güzel...

Bence Seni anLatmaya keLimeLer Yetmez :) Taniyip GörmeLeri GerekLi Senin Kadar TatLi $irin Cana yakin ßir insan oLduqunu AnLamaLari icin... (:

Rapunzel cimm canım öncelikle saçlarıyle ilgileri çekiyor, kalbinde kötülüğe yer vermeyen, #kelime kanalında herkesi kendisine hayran bırakan, güzel mi güzell tatlı mı tatlı canım arkadaşım. Çok sevdiğim birisi. Her şeyden önemlisi benim çıtırım !! :f33::f36:

Ben de bana içten düşüncelerini dile getiren arkadaşlarımı çok seviyorum sizi tanıdığım için çok mutluyum ;)

aşırı kıskanç mesela beni çok kıskanıyor. :D

Benim bu okanlardan çektiğim nedir ya (:

bu kız adaya düşse dinazor görse kaçmak yerine dinazora "sen galiba kova burcusun.kova burcu asabi oluyo böyle" der

Rapunzel i Sohbet.net Araçiliği ile tanidim ve bu esnada foruma adim atmiş durumunda kaldik , kendisi çok tatlı çok içten güzel bir masal kahramani . yerine göre takılan bir hanımefendi , ciddi , espritüel , bir konuyu es gecmişse asla bir daha dile getirmez , kısacasi kendisi için önemli olan anlari yaşamayi seven biri .

Gelelim Rapunzel ime başlarda çok kendini beğenmiş biri olarak görüyordum ama tanıyınca hiç egosu olmayan pekk tatlı,sırma saçlı,içinde kıskançlık barındırmayan biri...
Cok seviyorum seni Rapunzel im

Egosu tavan yapmış , kimseyi önemsemeyen , sadece BEN diyen biri diyordum ki tanımaya başladım. Tanıdıkça hiçte böyle olmadığını anladım. anladıkca daha da tanımak istedim. İyi niyeti saf duyguları ve saydam düşünceleriyle gayet doğal birisi. Dahada cok tanımak isterim böyle bir karakteri (:

Gelelim Rapunzel ime başlarda çok kendini beğenmiş biri olarak görüyordum ama tanıyınca hiç egosu olmayan pekk tatlı,sırma saçlı,içinde kıskançlık barındırmayan biri...
Cok seviyorum seni Rapunzel im

ben kim kendini beğenmek kim kuzum ya (: Saol canım benim zamanla insanlar birbirini tanıyor anlıyor burda güzel eğleniyoruz umarım hiç bozulmaz, çoğalarak devam eder sevgiler balım NaZzZ :emoticon-00115-inlo

Egosu tavan yapmış , kimseyi önemsemeyen , sadece BEN diyen biri diyordum ki tanımaya başladım. Tanıdıkça hiçte böyle olmadığını anladım. anladıkca daha da tanımak istedim. İyi niyeti saf duyguları ve saydam düşünceleriyle gayet doğal birisi. Dahada cok tanımak isterim böyle bir karakteri (:

Aksine ben herşeyi haddiden fazla önemseyen biriyim VesseLam sadece içime atarım belli etmem bir de hemen birine ısınamam mesafeli davranırım elimde değil bu (: O yüzden sana bencil geldim sanırım Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim beni bu yorumlarla kandıramazsın iftar yemeğimizi isteriz (:

Çok güzel takılırız birbirimize
Ne yalan söyleyim çokta güzel oluyor öyle
bir insan için en güzel şey oldugu gibi durmaktır
Ve sen de öylesin
Seni tanimak çok güzel
Umarım hep sevilirsin Güzel insan.
Güzel olan her ne varsa gönlünce kalbince olsun inş.

Araf çok teşekkür ederim çok mutlu ettin bu güzel düşüncelerinle duygularımız karşılıklı (:

Geri