• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Rapunzel

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aLew
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aLew

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
12 Yıl 6 Ay
Forum kanalımızın ve megaforumun yetkililerinden, sakin , usturuplu , konuşkan ve saygılı birisi. Bunun dışında çok güzel bir hanım arkadaşımız :)

oxm oyununun en hızlı oyuncusu.Herkesle konuşmayan,tanıdıklarınla yetinmeyi bilen,seviyeli saygılı eskiden tanıdıgım sevdigim bir arkadasımdır.

yeni yeni isiniyoruz tanisiyoruz :) fakat cok güzel bir enerjisi var, sakin ve sessiz, her daim ince bir arkadasim :*

Eski Ekibimden bir arkadaşım cok fazla bir samimiyetimiz yok ama edepli, efendi, saygılı ve de sevgili biri .. Hoş Kalması Dileğiyle ..

tatli tatli biriiiiiii :) bu arada Sefa yine mi yaaa yürüme kos bu sefer :D:DD:D:D:

Rapunzel sohbet net te tanıdığım kalbi kendisindende güzel , sohbetini çok sevdiğim içten bulduğum gerçekten değer verdiğim güzel bir dostum :)

TzcN sen de öylesin galatasaraylı olsanda yerin başka :)

Tavırlarında ki ağırbaşlılık , kendinden emin bir hava, seviye, saygınlık...

Mükemmeli biri cana yakın seviyeli kültürlü ne istediğini çok iyi bilen değerli arkadaşımız..iyi ki aramızda..

Sen çok iyi bir arkadaşsın, ay gibi parlak su gibi berraksın.çikolata kadar tatlısın:)Hem tatlılığın var hemde iyiliğin ben Seni bunun için çok Sevdim arkadaşım benim.

Geri