• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Real ve Barça'dan bile daha formda

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
9 maçtır galip gelen Yunan şampiyonu Olympiakos'un ardından Avrupa'nın en formda 2'nci takımı olan F.Bahçe kazanma serisinde Real Madrid ve Barcelona'nın bile önünde

Karabükspor'u deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup ederek liderliğini koruyan ve zafer serisini 7 maça çıkaran Fenerbahçe, bu alanda Avrupa'nın da zirvesinde. 9 maçlık galibiyet serisiyle Avrupa liglerinin en formda ekip olan son Yunan şampiyonu Olympiakos'u 7 maçla sarı-lacivertliler takip etti. 4'er maçlık galibiyet serileriyle Real Madrid ve Barcelona'yı bile sollayan Fenerbahçe'yle birlikte aynı seriye sahip olan AEK ve PSV de form grafikleriyle dikkat çekerken, bu 4 takımı Portekiz Ligi temsilcisi Sporting Lizbon takip etti. Kartal'ın öğrencileri aynı zamanda en uzun süre yenilmeyen Avrupa kulüpleri arasında da 7. sırada yer alıyor.

YENİLMEZLİKTE İLK 7'DE
Tam 19 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Club Brugge zirvede yer alırken, serisi 14 maçı bulan AEK, CSKA Sofya, AEK, Dinamo Kiev ve Iraklis, Belçika ekibini takip ediyor. 13 maçtır bileği bükülmeyen PSV'nin hemen arkasında ise 12 maçlık seriye sahip olan Fenerbahçe ile Juventus geliyor.
 
Üst