- Üyelik Tarihi
- 11 Mar 2015
- Konular
- 1,897
- Mesajlar
- 3,366
- MFC Puanı
- 15,160
Reçelin Kıvamı Nasıl Tutturulur
Reçelinizi şekerlenmeden doya doya yemek istiyorsanız;
İşte size minik bir ipucu:
Yaptığınız reçelin çabuk şekerlenmesini istemiyorsanız, kullandığınız limon suyunu ateşten almanıza yakın ekleyin. Aksi takdirde önceden ilave edilen limon suyu, reçelin rengini ve kıvamını koyulaştırır.
Reçelinizi şekerlenmeden doya doya yemek istiyorsanız;
İşte size minik bir ipucu:
Yaptığınız reçelin çabuk şekerlenmesini istemiyorsanız, kullandığınız limon suyunu ateşten almanıza yakın ekleyin. Aksi takdirde önceden ilave edilen limon suyu, reçelin rengini ve kıvamını koyulaştırır.