• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Reklamlardan Kurtulma Yöntemleri

Forum Kalbi

Root
Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
15 Yıl 10 Ay
Selamun Aleyküm

Ne Kadar Güncel Bir Antivürüs Programı Kullansakta Bazen Fayda Etmiyor.Bundan Dolayı Tedbiri Elden Bırakmamak Gerekiyor ve Herzaman Söylerim , "En İyi Antivürüs Sizsiniz" dir Diye.

Bir Adware (Reklam Virüsü) Üzerinden Anlatacağım ama Siz Herhangi Bir Kötü Amaçlı Reklam Virüsü için Kullanabilirsiniz.
Adı : Greener Web Ads
Türü : Adware, Malware

Greener-Web-Ads.jpg

Adım 1: Öncelikle Greener Web Ads Yazılımını Bilgisayarınızın Kontrol Panelindeki Programlar kısımından kaldırın

windows-start-menu-control-panel.jpg

Greener-Web-uninstall.jpg

Adım 2: AdwCleaner Programı Yardımı ile “Greener Web pop-up ads” i Internet Explorer, Firefox ve Google Chrome ‘da Kaldıralım

AdwCleaner-Scan.jpg

Adım 3: Malwarebytes Anti-Malware Free Programı Yardımı ile Greener Web pop-up Virusünü Temizleyelim

malwarebytes-anti-malware-fix-now.jpg

Adım 4: Eğer Hala Sağa Sola Bulaştırdığı Bir Şeyler Olduğunu Düşünüyorsak Greener Web infection’ini HitmanPro programı yardımı ile bir daha kontrol edip sildirelim.

hitmanpro-install.jpg

Adım 5: Greener Web Ads ve Greener Web Deals From Eklentilerini Internet Explorer, Firefox ve Google Chrome eklentilerini kaldırın

IE için

Internet-Options-Internet-Explorer.jpg

reset-button-Internet-Explorer.jpg

Firefox

Firefox-Troubleshooting-Information.jpg

Reset-Firefox-to-default-settings.jpg

Reset-Firefox-to-default-settings.jpg

Google Chrome

Google-Chrome-extensions.jpg

malicious-Chrome-extension.jpg

Kullanılan Programlar

AdwCleaner (1.3 mb) İndir
HitmanPro (6.8 mb) 64 İndir
Malwarebytes Anti-Malware Free indir

Bilmeyen Arkadaşlarımız için Faydası Olması Dileklerimle...

Konu faydalı ama ben hiç anlamıyorum.

Teknoloji özürlüyüm.

Herkez Herşeyden Anlasaydı Kimsenin Kimseye Faydası Olmazdı ;)

Anlamadığınız yerde Biz Devreye Giriyoruz. Bilgisayar , Bilişim Konularında Herzaman Yardımcı Olabilirim.

Teşekkürler:)
Bu kadar uygulamaya gerek yok. Her şeyin basit çözümü var.

Reklamları kaldırmak bazen forumlar için iyi olmayabilir.Çünkü reklamdan kazanıyorlar.Ama şunu da unutmayalım reklamdan geçilmeyen sitelerde/forumlarda var.Bu da yanlış.

Geri