• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Riekerink'in kader maçı

Sentinus

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Ağu 2013
Konular
3,490
Mesajlar
10,553
MFC Puanı
7,510
rirkerink-640.jpg


Hollandalı çalıştırıcıyla devam edip etmeme konusunda ikiye bölünen yönetim, kötü bir sonuç halinde hoca değişikliğine gidebilir.



Osmanlı’yla bugün deplasmanda karşılaşacak olan G.Saray’da teknik direktör Jan Olde Riekerink’in kaderi bu maça bağlı...

Özbek yönetimi, haftalardır Sarı-Kırmızılı takımdaki geleceği tartışılan Hollandalı antrenör hakkındaki son kararını Başkent’ten alınacak sonuca göre verecek.

Riekerink konusunda adeta ikiye bölünen ve sezonun ikinci yarısına Hollandalı hocayla devam edip etmeme konusunda kararsız kalan yönetim, kaybedilen F.Bahçe derbisinin ardından başkan Dursun Özbek’in de isteğiyle devre arasını bekleme kararı almış ve koltuğu sallanan 53 yaşındaki teknik adam da üst üste kazandığı 3 lig maçıyla rahat bir nefes almıştı.

Ancak hem ligde oynanan vasat futbol, hem de kupada alınan olumsuz sonuçlar, Riekerink hakkındaki soru işaretlerini yeniden arttırırken, bugün oynanacak Osmanlı maçının da önemli bir gösterge olacağı belirtildi.

Son dönemde hoca arayışına girdiği konuşulan Sarı- Kırmızılılar’ın, bu maçta alınabilecek olası bir kötü sonuçla birlikte hoca değişikliğine gidebileceği ifade edildi.

MALİYET HESABI YAPILIYOR

Başkent deplasmanından 3 puanla dönülmesi halinde takımın başında kalmayı garantileyecek olan Riekerink’e aylardır ücretini ödeyemeyen yönetim, olası bir değişiklikte ise yeni hocanın maliyeti nedeniyle de ince eleyip sık dokuyor.
mynet
 

OBERON

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
20 Kas 2016
Konular
2,670
Mesajlar
2,919
MFC Puanı
1,410
Galatasaray bugun kazanamaz adım kadar eminim. :)
 
Üst